
Αρνητική εκκίνηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Από τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης οι μόνες θετικές είναι η ΜΟΗ με και η ΕΕΕ – Στον αντίποδα η ΔΕΗ με πτώση
Με πτώση 0,70% άνοιξέ το ελληνικό χρηματιστήριο χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει και σήμερα τις ευρωπαϊκές αγορές οι οποίες ανεβαίνουν, DAX +0.38%, CAC40 +0.82%, FTSE100 +0.28%, και με αξία συναλλαγών τα 2,75 εκατομμύρια ευρώ. Από τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης και τις 25 μετοχές που τον απαρτίζουν οι μόνες θετικές είναι η ΜΟΗ με +1,36% στα 8,92 ευρώ και η ΕΕΕ με +0,56% στα 21,41 ευρώ.
Στον αντίποδα με μεγαλύτερη πτώση είναι η ΔΕΗ η οποία υποχωρεί στα 5,06 ευρώ με 3,34% και η ΒΙΟΧΑΛΚΟ στα 2,69 ευρώ με πτώση 2,89%.
Στους μεγάλους κερδισμένους της ημέρας μέχρι τώρα η ΔΟΜΙΚ με +9,5% η οποία διαπραγματεύεται πια στην κύρια αγορά καθώς και ο ΑΒΑΞ με +6% με την αγορά να θεωρεί ότι θα είναι ο ανάδοχος της 4ης γραμμής του μετρό.
Τέλος ο Μυτιληναίος υπέγραψε σύμβαση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για να κατασκευάσει και να συντηρήσει δομές φιλοξενίας προσφύγων στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο.
ΠΗΓΗ NEWMONEY








