ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτά είναι όλα τα αξεσουάρ των OnePlus 8 και 8 Pro

OnePlus 8 Pro Asse

Πριν λίγο, η OnePlus παρουσίασε τα νέα της flagships. Εκτός από τα OnePlus 8 και 8 Pro η εταιρεία διέθεσε αρκετά αξεσουάρ, όπως ο OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger, τα ασύρματα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z, και φυσικά αρκετές προστατευτικές θήκες.

OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger

Ο OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger είναι μία κάθετη βάση ασύρματης φόρτισης που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W, έχει Bedtime Mode για να μειώνει τη φόρτιση στα 10W κατά τη διάρκεια της νύχτας, και διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης.

Με τον OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger το νέο OnePlus 8 Pro μπορεί να αναπληρώσει το 50% της μπαταρίας μέσα σε 29 λεπτά. Επίσης, ο φορτιστής υποστηρίζει Qi/EPP που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση οποιουδήποτε smartphone στα 10W.

Τέλος, ο OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο και η τιμή του στο κατάστημα της εταιρείας είναι 69,95 ευρώ.

OnePlus Bullets Wireless Z

Τα OnePlus Bullets Wireless Z είναι τα νέα ακουστικά της εταιρείας. Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά με καλώδιο, τα οποία υποστηρίζουν Warp Charge. Χάρη στην τεχνολογία ταχυφόρτισης μέσα σε δέκα λεπτά αναπληρώνουν 10 ώρες αυτονομία. Η συνολική αυτονομία που παρέχει η μπαταρία τους είναι 20 ώρες.

OnePlus 8 Pro

Επιπλέον, τα OnePlus Bullets Wireless Z έχουν λειτουργία low latency, 9.2mm dynamic driver, Quick Switch, Quick Play και Magnetic Control, και η τιμή τους είναι 49,95 ευρώ.

Προστατευτικές θήκες

Η εταιρεία ανακοίνωσε πολλές προστατευτικές θήκες για τα OnePlus 8 και 8 Pro, όπως οι Sandstone Bumper Case, Nylon Bumper Case, και η απλή Bumper Case. Με τις τιμές του να κυμαίνονται από τα 24,95 ευρώ έως 39,95 ευρώ.

Τέλος, αποκλειστικά για τα OnePlus 8 και 8 Pro, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τις συλλεκτικές θήκες André Limited Edition.

OnePlus 8 Pro

Πηγή 1 Πηγή 2

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts