LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε – Δεν μου έχει κάνει τίποτα ο Μουτσινάς

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) και μίλησε στους Θανάσης Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλα και για όλους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις πρόσφατες δηλώσεις του οι οποίες «φωτογράφιζαν» τον Νίκο Μουτσινά και ο ηθοποιός προχώρησε σε διευκρινήσεις.

«Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο Νίκος Μουτσινάς). Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι. Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω. Δεν έχω απόψεις για όλα, είναι πιο σταθερά τα πιστεύω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής άποψη στην παρούσα φάση»

Το γεγονός πως η άποψη του ενδεχομένως να μην είναι δημοφιλής τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής άποψη στην παρούσα φάση, νομίζω όμως ότι στο πέρασμα του χρόνου δικαιώνομαι πάντοτε. Έχω πει κάποια πράγματα χρόνια πριν, που κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι να τα ακούσουν και τώρα λίγο τα αντιμετωπίζουν αλλιώς. Νομίζω στην τηλεόραση η άποψη μου δεν είναι πολύ δημοφιλής, στην κοινωνία όμως είναι. Νομίζω όμως ότι πολλές φορές η κοινωνία με την τηλεόραση δεν συμβαδίζουν».

«Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο»

Για την πολιτική ορθότητα μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και εξήγησε: «Είναι καλό να λέμε το σωστό αλλά είναι ακόμα καλύτερο να πιστεύουμε το σωστό και το πολύ πολύ καλύτερο είναι να το νιώθεις, να βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο που ήρθε εδώ πέρα να μας απειλήσει και να μας απαγορεύσει να κάνουμε πράγματα. Η πολιτική ορθότητα θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, γιατί φτιάχτηκε όχι για να μας εμποδίσει να κάνουμε πράγματα, αλλά για να προστατέψει κάποιους. Ακόμα και όταν την επιβάλλουμε, πρέπει με ένα νοιάξιμο να την επιβάλλουμε σε αυτόν που δεν την τηρεί, όχι με το να τον πετροβολήσουμε ούτε να του ευχόμαστε κατάρες. Να είμαστε αυστηροί, να τον φέρουμε μπροστά στο λάθος του, αλλά είπα αυστηροί, όχι άγριοι, όχι βάναυσοι».

Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε

Για την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να πρέπει να είμαι πάρα πολύ διπλωμάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του: «Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητας είναι σημαντικό, σε απελευθερώνει σίγουρα. Όταν έχεις αποδεχθεί τη σεξουαλικότητα και μιλήσεις γι’ αυτήν, μετά δεν είναι πια αγώνας είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος, πολύ απλά, εύκολα. Δεν χρειάζεται ούτε δάχτυλο να κουνήσεις, ούτε να υψώσεις τη φωνή, ούτε τίποτα. Πολύ απλά λες… εγώ παιδιά νομίζω αυτό».

NEWSBEAST Source

Related Posts