ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γνωρίστε το smartwatch Big Bang της Hublot που τιμάται 5.800 δολαρίων Αμερικής

Η Hublot ανακοίνωσε ένα ακόμη smartwatch το οποίο τρέχει με το Wear OS και έρχεται σε δύο εκδόσεις εκ των οποίων η μία κοστίζει 5.800 δολάρια! Το smartwatch της Hublot ονομάζεται Big Bang e και έρχεται στις εκδόσεις titanium με κόστος $5.200 και black ceramic με κόστος $5.800.

Και τα δύο ρολόγια έχουν 42mm OLED high-definition οθόνη αφής η οποία καλύπτεται με sapphire crystal. Εσωτερικά “ζει” ο Snapdragon Wear 3100 σε συνδυασμό με 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του smartwatch έχει χωρητικότητα 300mAh.

Επιπλέον, η Hublot προσφέρει τα δικά της watchfaces και έχει μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως την παρακολούθηση του σεληνιακού ημερολογίου. Ταυτόχρονα, το Big Bang e μπορεί να αλλάξει χρώματα αυτόματα μέσα στην ημέρα ως μέρος του #HublotLovesArt.

Το Big Bang e παρά το υψηλό κόστος δεν έχει ενσωματωμένες απαραίτητες λειτουργίες όπως το GPS. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε πίσω στο 2015 ένα χρυσό Apple Watch το οποίο είχε την διπλάσια τιμή σε σχέση με αυτό της Hublot.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts