LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, τα 18 χρόνια γάμου και το διαζύγιο – βόμβα

«Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή! Ένας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας! Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!».

Αυτά έγραφε η Δέσποινα Βανδή πριν από περίπου 4 χρόνια σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

Όμως το πρωί της Πέμπτης η είδηση έσκασε σαν βόμβα: Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής sowbiz, η λαμπερή τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Δέσποια Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία και ο γάμος

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης ήταν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια. Τα 18 από αυτά ήταν παντρεμένοι.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» δήλωνε το 2020 στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ντέμης Νικολαϊδης, μιλώντας για πρώτη φορά για τη γυναίκα του, τη γνωριμία και τον γάμο τους.

«Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε», σημείωνε τον Απρίλιο του 2020.

Αναφερόμενος στον γάμο τους, είχε σημειώσει: «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί».

Η Δέσποινα Βανδή δήλωνε από την πλευρά της το 2015: «Με τον Ντέμη είμαστε μαζί 16 χρόνια. Πριν συναντηθούμε, μιλούσαμε σχεδόν τρεις μήνες στο τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι λίγο περίεργο το πώς ξεκίνησε η σχέση μας. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Γεια σου, Δέσποινα, είμαι ο Ντέμης”. Θυμάμαι ότι στο πρώτο μας ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι συμβόλιζε ο Ντέμης για την ομάδα του».

«Δεν μιλάγαμε καθημερινά. Μια στις τόσες. Ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι του κυνηγού, που μου αρέσει πολύ. Να μη χαλάσουμε και τους ρόλους. Εμένα μ’ αρέσει αυτός ο ρόλος. Καμιά φορά με ρωτάνε και εμένα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν γάμο. Αν το ήξερα, θα έγραφα ένα βιβλίο και θα έβγαζα πολλά λεφτά. Ο γάμος μας ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση.

Αισθανόμουν πολύ καλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωθα ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτά, βέβαια, όλοι τα ονειρεύονται, αλλά όταν έρχονται τα παιδιά, έρχονται άλλοι κραδασμοί. Για μένα το μυστικό είναι να υπάρχει επικοινωνία. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να μιλάς με τον άνθρωπό σου και να σ’ ακούει, έστω κι αν εκείνη τη στιγμή δείχνει ότι δεν σ’ ακούει» είχε τονίσει ακόμη.

Ο γάμος του ζευγαριού – στις 17 Ιουνίου του 2003 – αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Έγινε σε πολύ στενό κύκλο και με αυστηρά μέτρα, ενώ την επόμενη ημέρα ακολούθησε δεξίωση σε παραλιακό μαγαζί. Παπαράτσι και τηλεοπτικές κάμερες προσπάθησαν να έχουν υλικό, δεν κατάφεραν όμως να εξασφαλίσουν κάτι.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το 2020 δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από αυτόν τον γάμο.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια γάμου προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Ήταν άλλωστε ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, που σπάνια έδιναν αφορμή για κουτσομπολιά και αρνητικά δημοσιεύματα.

NEWSBEAST Source

Related Posts