ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν είναι fake news: Η Tesla φτιάχνει εστιατόρια

Μεγάλες βλέψεις από τον Ελον Μασκ, ο οποίος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο και στον χώρο της εστίασης

Η Tesla στην εστίαση; Μπορεί η συγκεκριμένη προοπτική να φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ο Ελον Μασκ, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη.

Ο αμερικανικός κολοσσός, λοιπόν, θα έχει τα δικά του εστιατόρια, όπως καταδεικνύει η πρωτοβουλία των διοικούντων του να καταθέσουν αίτηση κατοχύρωσης τριών (3) νέων εμπορικών σημάτων.

Τα σήματα υποβλήθηκαν στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO), και αφορούν τη λέξη “Tesla” αυτή καθαυτή, τη λέξη “Tesla” με διαφορετική γραμματοσειρά, αλλά και το λογότυπο “T”.

Όλα τα σήματα έχουν κατατεθεί στην κατηγορία «Υπηρεσίες εστίασης, pop-up υπηρεσίες εστιατορίων, υπηρεσίες εστίασης τύπου self-service, και υπηρεσίες εστιατορίων αναψυχής».

Εκπρόσωπος του USPTO ανέφερε πως «η αίτηση έγινε δεκτή από το γραφείο και αναμένεται να εξεταστεί από πληρεξούσιο».

Πρόκειται για μια εμπορική κίνηση στρατηγικής σημασίας του Μασκ, ο οποίος επιθυμεί να απαλλάξει τους κατόχους από την πλήξη που μπορεί να αισθάνονται όσο περιμένουν να φορτίσει το όχημά τους.

Πριν από δύο μήνες ο CEO της εταιρείας είχε επιβεβαιώσει πως θα γίνουν τα εγκαίνια ενός κινηματογράφου τύπου drive-in, δίπλα σε ένα σταθμό με ταχυφορτιστές (Superchargers) 62 θέσεων, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

«Ένας τεράστιος σταθμός με superchargers έρχεται σύντομα στη Santa Monica! Ελπίζω να έχει το φαγητό της δεκαετίας του 50’ και να παίζουν οι 100 καλύτερες ταινίες. Ευχαριστούμε Santa Monica City», αναφερόταν χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του Musk στο Twitter.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο Newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts