ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη νίκη μέσα σε ένα 24ωρο ο Ολυμπιακός

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε πριν λίγο η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε στον αναβληθέντα αγώνα, της τρίτης αγωνιστικής, με το ΝΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στην Α γυναικών.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είχε αναβληθεί και διεξήχθη σήμερα (1/11) στις 12:00. Οι ερυθρόλευκες υποδέχθηκαν τις Ρεθυμινώτισσες στο Παπαστράτειο και μετά από τη νίκη που σημείωσαν ένα 24ωρο πριν επί της Γλυφάδας, κατάφεραν με 18-5 να επικρατήσουν και στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά 10 τερμάτων στο ημίχρονο και ενώ οι παίκτριες του Βασίλη Κουνδουράκη προσπάθησαν να αντιδράσουν, κάνοντας καλό παιχνίδι στο δεύτερο οκτάλεπτο, τελικά λύγισαν από τις εκρηκτικές Πειραιώτισσες. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, που είχαν στη σύνθεση τους πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της Γλυφάδας, δε δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι, ανεβαίνουν στους 15 βαθμούς και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα.
Οκτάλεπτα: 6-0, 4-4, 6-0, 2-1.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταμοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Τζωρτζάκη 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Παπαδοπούλου, Σιούτη 2, Χριστοδούλου 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 3, Θεοφανοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα,  Τορνάρου 5.
ΝΟ Ρεθύμνου: (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη, Φραγγελάκη 1, Παναγιωτάκη 1, Γαβαλά 1, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη 1, Παντελιδάκη.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts