LIFESTYLE

Ελληνίδα τραγουδίστρια του Cirque du Soleil εξομολογείται: Έμαθα τα νέα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το Cirque du Soleil, το πιο διάσημο τσίρκο του κόσμου, που κατόρθωνε πάντα να κόβει την ανάσα κοινού και κριτών με τις αστραφτερές υπερπαραγωγές, τα μεγαλειώδη σκηνικά, τα χειροποίητα κουστούμια, τη ζωντανή μουσική και τον ασύγκριτο θίασο κατέθεσε αίτημα πτώχευσης.

Το «Τσίρκο του Ήλιου» «πνίγεται» σε χρέος σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στον απόηχο της κρίσης που έχει εισέλθει η εταιρεία και προχώρησε σε απολύσεις περίπου 3.500 υπαλλήλων.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια του Cirque du Soleil, Ειρήνη Τορνεσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega και εξήγησε πως ενημερώθηκε για την πτώχευση της εταιρίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Έμαθα τα νέα χθες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούσα τα δεδομένα και ήμουν περίεργη να δω τι θα ανακοινώσει η εταιρεία».

Σύμφωνα με την κ. Τορνεσάκη η εταιρεία ακολουθεί μια διαδικασία προκειμένου να αποφύγει την πτώχευση, ενώ δεν έχει απολύσει όλους τους εργαζομένους της.

«Δεν είναι ολόκληρο το προσωπικό του τσίρκου που έχει απολυθεί» είπε η Ελληνίδα τραγουδίστρια του «Τσίρκου του Ήλιου» που έχει συμμετάσχει σε 1.000 παραστάσεις και ήταν μέλος της ομάδας που δημιούργησε την παράσταση που συμμετείχε.

«Ήμουν μέλος της παράστασης από την αρχή της δημιουργίας της. Ήταν ξεχωριστή εμπειρία, έμαθα πολλά πράγματα» ανέφερε η κ. Τορνεσάκη.

NEWSBEAST Source

Related Posts