ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εύκολα ο Ολυμπιακός, νίκη για το ΝΟΒ

Εύκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της πέμπτη αγωνιστικής με τον ΑΝΟ Γλυφάδας ενώ στις νίκες επέστρεψε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πρωτάθλημα πόλο της Α γυναικών.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη μπήκαν αρκετά δυναμικά στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν με 7-1 και στο ημίχρονο απέκτησαν διαφορά επτά τερμάτων (10-3). Ο ΑΝΟ Γλυφάδας δεν μπόρεσε να μειώσει στο σκορ στο δεύτερο μισό του αγώνα και έτσι ι ερυθρόλευκες έφτασαν στη νίκη με 17-7. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 βαθμούς με έναν αγώνα λιγότερο ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας παρέμεινε στους 9 βαθμούς.
Οκτάλεπτα: 7-1, 3-2, 4-0, 3-4.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου 1, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.
ΑΝΟ Γλυφάδα (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Γκίλλα Π. 1, Γκίλλα Μ., Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντώτου 1, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 2, Καρίτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

Νικηφόρο πέρασμα του ΝΟ Βουλιαγμένης από τη Νέα Σμύρνη

Η ομάδα της Αντιόπης Μελινδώνη αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και με τελικό σκορ 11-6 κατάφερε να επικρατήσει και να αποσπάσει τη νίκη.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts