ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η «αράχνη» και ο Ίκαρος

Από τη στιγμή που έγραψα για τον Ηλία Καφφέ, το μπάσκετ με κυνηγά. Οι μασόνοι της σπυριάρας με ξαναθυμήθηκαν μετά από χρόνια και μου δίνουν υλικό. Και τα «παιδιά» του ΣΕΓΑΣ όμως δεν πάνε πίσω.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Δεν πείθει ο Παναγιώτης Φασούλας για την ΕΟΚ. Η «αράχνη» πολύ δύσκολα θα πάρει την ομοσπονδία του μπάσκετ. Πάλι Γιώργο Βασιλακόπουλο θα έχουν οι μασόνοι, με τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη στη θέση του προέδρου.

  • Ερωτηματικό αποτελεί ο Βαγγέλης Λιόλιος που αυτήν την εποχή ασχολείται με τα Coffee Island καθώς έχει υποστεί πλήγμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως άλλωστε όλος ο κλάδος της εστίασης.

Η αλλαγή στο μπάσκετ θα έρθει το 2024, όταν ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει σταματήσει το μπάσκετ (μάλλον) και μαζί με τον καθολικά αγαπητό Νίκο Ζήση, θα αποφασίσουν να πάρουν τα ηνία της ομοσπονδίας. Αν έχουν και Λάζο Παπαδόπουλο μαζί, ακόμα καλύτερα.

  • Για να σας προλάβω, ο Θόδωρος Παπαλουκάς είναι επιχειρηματίας και όσο εξαιρετικός team player ήταν εν ενεργεία, τόσο δεν είναι πλέον που έχει αποσυρθεί. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απλά δεν το… έχει.

Με τον Ίκαρο Νέας Ιωνίας στο στίβο, τι συμβαίνει; Πως φτάσαμε στο σημείο ο νομικός σύμβουλος της γενικής γραμματείας αθλητισμού να γνωμοδοτεί για παράτυπη διαγραφή μέλους που αποτελεί και τον εκπρόσωπο του σωματείου στον ΣΕΓΑΣ;

Ο διαγραφής, καταγγέλει παρέμβαση από τον ΣΕΓΑΣ καθώς θεωρείται αντιπολιτευόμενος (βέβαια μερικούς μήνες πριν στα γραφεία της ομοσπονδίας έπινε τους καφέδες του ο… διαγραφής).

  • Αυτό πάντως που τονίζει αρχικά ο νομικός σύμβουλος της ΓΓΑ, είναι πως το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του στίβου. Το πιάσατε; Κρατήστε το. Θα σας χρειαστεί σύντομα.

Και ένα μικρό κουίζ για εύκολους λύτες. Ποιος προπονητής πίνει καφέδες στα γραφεία της ομοσπονδίας του με την… κεφαλή, αλλά δεν του δίνουν διαπίστευση για τις αποστολές; Μάλιστα υποχρεώνεται σε ομοσπονδίες άλλων χωρών προκειμένου να έχει πρόσβαση στο στάδιο.

  • Για την κωπηλασία όπου έχει ξεσπάει εμφύλιος λόγω Ποστιλιόνε, θα τα πούμε την Τρίτη. Αύριο γιορτάζω το Άγιο Πνεύμα και θα με αναπληρώσει ο Κατάσκοπος.

ΥΓ. Τις μηνύσεις κ. Βογιατζάκη στο Θανάση Νικολάου. Αυτός είναι υπεύθυνος του Sportsfeed.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts