LIFESTYLE

Η Δούκισσα Νομικού και ο Παντελής Τουτουντζής κάθισαν απέναντι και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της φιλίας τους

Δυο καλοί συνεργάτες οι οποίοι με το πέρασμα του χρόνου έγιναν καλοί φίλοι. Βέβαια, αυτό ήταν, κατά κάποιο τρόπο, προδιαγεγραμμένο αφού ο Παντελής Τουτουντζής, μόλις αντίκρισε, πριν πολλά χρόνια, μπροστά του τη Δούκισσα Νομικού έβαλε στόχο να την «κερδίσει». Και το κατάφερε.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας αυτής, η Δούκισσα Νομικού δεν το γνώριζε αλλά το έμαθε όταν οι δυο τους βρέθηκαν απέναντι, καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ του Super Make Over του ΣΚΑΪ και μίλησαν για τη γνωριμία τους, την κοινή τους πορεία και όσα τους ενώνουν.

Το newsbeast.gr ήταν παρών στην απολαυστική συζήτηση της Δούκισσας Νομικού με τον Παντελή Τουτουντζή, οι οποίοι θυμήθηκαν στιγμές της φιλίας τους, μοιράστηκαν επαγγελματικά μυστικά και εξομολογήθηκαν τις αλήθειες τους.

Δούκισσα Νομικού: Είμαστε δυο συνεργάτες που έγιναν φίλοι.

Παντελής Τουτουντζής: Γίναμε φίλοι ε; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εγώ σε είχα αγαπήσει από την πρώτη στιγμή και σα φίλη.

Δ.Ν.: Κεραυνοβόλα;

Π.Τ.: Ναι και έκανα τα πάντα για να κατακτήσω μια θέση στην καρδιά σου σα φίλος γιατί ξέρω ότι είσαι επιλεκτική και πάρα πολύ αγαπησιάρα.

Δ.Ν.: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχεις αυτό το χάρισμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις σε ένα καναπέ με κάποιον, να πεις δυο κουβέντες και να μην τον κερδίσεις από την πρώτη στιγμή. Με κέρδισες άτιμε…

Π.Τ.: Η αλήθεια είναι ότι σε κέρδισα και θέλω να σου θυμίσω, μπορεί να μην το θυμάσαι, ότι η πρώτη μας επαφή ήταν σε fashion week όπου ήσουν μοντέλο. Μπήκες στο χώρο και μαλώσαμε 3-4 άτομα για το ποιος θα σε βάψει και σε κέρδισα εγώ χωρίς να το ξέρεις.

Δ.Ν.: Δεν το ήξερα αυτό.

Π.Τ.: Ναι, γιατί δεν έγινε μπροστά σου αυτό.

Δ.Ν.: Αυτό πρέπει να έγινε πριν από τα καλλιστεία.

Π.Τ.: Ναι, ήταν πριν τα καλλιστεία. Ήσουν μοντέλο σε fashion week. Σε θυμάμαι να μπαίνεις μέσα. Εμείς ήμασταν σε μια γωνία και περιμέναμε τα μοντέλα, για να δει ο κάθε make up artist ποια θα βάψει. Μόλις «έσκασες» μύτη, με καστανά φυσικά μαλλιά, με ένα λαιμό τρεισήμισι μέτρα, με αυτά τα μάτια τα γατίσια, με αυτές τις αναλογίες και το πρόσωπο, λέω «παιδιά τη βρήκα». Και μου λένε «όχι όχι!» και τελικά σε πήρα εγώ. Και έτσι κέρδισα την πρώτη μας συνεργασία χωρίς καν να το γνωρίζεις.

Δ.Ν.: Μονομάχησες δηλαδή για μένα…

Π.Τ.: Ναι, και μονομαχώ και θα μονομαχώ για πάντα. Έτσι αρέσει στις γυναίκες…

Δ.Ν.: Πολύ σωστά τα λες. Ξέρεις ποια στοιχεία λατρεύω σε σένα; Το μυαλό σου, το χιούμορ σου και τη γενναιοδωρία σου.

Π.Τ.: Εγώ, λατρεύω την ηθική σου, την αγάπη που έχεις για τους ανθρώπους γύρω σου, τον αλτρουισμό σου και τη δοτικότητα σου.

Δ.Ν.: Thank you my love!

Π.Τ.: Thank you too baby! Υπάρχει κάποιο στοιχείο μου που να ζηλεύεις;

Δ.Ν: Δεν ζηλεύω κάτι αλλά… Να πω την αλήθεια;

Π.Τ.: Ναι!

Δ.Ν.: Έχεις ένα υπέροχο σπίτι πάνω στη θάλασσα! Η κρεβατοκάμαρα σου «βλέπει» θάλασσα. Δεν υπάρχει το πόσο τυχερός είσαι.

Π.Ν.: Εγώ αυτό που ζηλευοθαυμάζω πάνω σου είναι το πώς διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου. Είναι υπέροχο αυτό. Εγώ είμαι εκρηκτικός και κάθε φορά που είμαι σε αυτήν την κατάσταση, εσύ με ηρεμία, ενώ μας απασχολεί το ίδιο θέμα και θα μπορούσες και εσύ να έχεις ανεβάσει… decibel, έχεις ψυχραιμία και μου λες: «Ηρέμησε αγόρι μου, ηρέμησε. Να το δούμε και έτσι». Αυτό είναι ζηλευτό.

Δ.Ν.: Θα άλλαζες κάτι στον χαρακτήρα μου;

Π.Τ.: Νομίζω ότι αλλάζουμε έτσι κι αλλιώς. Έχουμε επιρροή ο ένας στον άλλον. Εσύ; Θα άλλαζες κάτι σε μένα;

Δ.Ν.: Όχι, δε θέλω να σε αλλάξω. Μου αρέσει που είσαι έτσι αυθόρμητος. Όλα σου τα συναισθήματα τα ζεις στα «κόκκινα» και μου αρέσει. Μου θυμίζεις τα παιδιά μου που είναι «αφιλτράριστα». Έτσι και εσύ. Τη χαρά σου, την ανασφάλεια σου, τις επιτυχίες σου, τα ζεις στα «κόκκινα». Λειτουργούμε λίγο σαν… παζλ.

Π.Τ.: Ναι, αλληλοσυμπληρωνόμαστε και νομίζω ότι έτσι στέκονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Θα σου πω και κάτι ακόμα. Μου αρέσει που σε αυτήν εδώ την συνεργασία που έχουμε, στο Super Make Over, είμαι και ο make up artist σου, και ο άνθρωπος που επιμελείται τα μαλλιά σου μαζί με τη Μαρία Κοτσάκη, γιατί με ενδιαφέρεις σφαιρικά. Οπότε και είναι τιμή που είμαστε στο ίδιο πλατό και στο ίδιο project αλλά είναι και τιμή που σε αυτό το project επιμελούμαι το πιο καθημερινό σου στυλ που πάντα το πίστευα και το αγαπούσα. Γιατί, σε έχω δει έτσι όπως δεν είχε την τύχη να σε δει ο κόσμος, όπως ξυπνάς το πρωί, που είσαι πανέμορφη. Η πρώτη σου ύλη είναι συγκλονιστική και από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, αν θυμάσαι, σου έβγαζα αντί να σου βάζω υλικά.

Δ.Ν.: Συνειδητοποιώ, ότι η σχέση μας δεν έχει περάσει κρίση και ότι δεν έχουμε λόγο να έχουμε εντάσεις.

Π.Τ.: Είμαστε και πάρα πολλά χρόνια φίλοι. Αν κάτι συμβαίνει, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, μπορούμε να το συζητήσουμε και να το έχουμε αποφασίσει από πριν. Δεν έχουμε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Ούτε αρνητικές ούτε θετικές.

Δ.Ν.: Πόσα χρόνια μετράει η φιλία μας;

Π.Τ: Πολλά! Ήταν από τότε που έκανες την καμπάνια της Chopard.

Δ.Ν.: Το 2008 ήταν αυτό;

Π.Τ: Ναι. Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση όταν με είδες;

Δ.Ν.: Πάντα με κέρδιζες με το πολύ γλυκό, αληθινό και σχεδόν παιδικό χαμόγελο σου. Γενικά μου αρέσουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που γελάνε, που είναι αισιόδοξοι, που είναι παιχνιδιάρηδες και εσύ είσαι πολύ παιχνιδιάρης. Μ’ αρέσει να με πειράζεις, να κάνουμε τις πλάκες μας, και μου αρέσει που βλέπω «αλήθεια».

Π.Τ.: Εμένα αυτό που με συγκλόνισε πάνω σου είναι ότι σε είδα σαν «τρόπαιο». Επειδή σε διεκδικούσαν όλοι στην αγορά.

Δ.Ν.: Αλήθεια το λες αυτό;

Π.Τ.: Ναι, για έναν make up artist και έναν hair stylist, εσύ είσαι τρόπαιο, είσαι κορώνα. Οπότε, τότε που έβγαινα στην αγορά σαν solo καριέρα, και είμασταν στα ίδια βήματα σχεδόν…

Δ.Ν.: Εγώ είμαι μικρότερη!

Π.Τ.: Ναι αλλά μεγαλύτερη σε καριέρα! Σε διεκδικούσαν όλοι, και θυμάμαι, ότι είπα μια μέρα μέσα μου: «εγώ θα φτιάξω μια ομάδα από τις καλύτερες στην Ελλάδα». Η πρώτη που είχα σκεφτεί τότε, γιατί δεν υπήρχε ακόμα στη ζωή μου η Ελένη Φουρέιρα, ήσουν εσύ. Και το κατάφερα. Όχι με στρατηγική όμως.

Δ.Ν.: Τρόπαιο; Είσαι και εσύ λοιπόν τέτοιος άντρας…

Π.Τ.: Τέτοιος άντρας είμαι. Όλοι οι άντρες έτσι είναι αγάπη μου ανεξαρτήτως επιθυμιών.

Δ.Ν.: Θα σου πω το εξής. Το γεγονός ότι επέστρεψα στην τηλεόραση, μετά από τρία χρόνια αποχής οφείλεται και σε σένα. Η αλήθεια είναι ότι έβαλες το χεράκι σου. Ένιωσα μια μεγαλύτερη οικειότητα και ασφάλεια ότι θα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω δίπλα μου. Ήσουν ένας από τους λόγους.

Π.Τ.: Εγώ έκανα ρόδα, σπαγγάτο, κατακόρυφο, βγήκα στις γειτονιές και φώναζα, πετούσα φέιγ βολάν από τη χαρά μου όταν είπες το ναι γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι είχες αποφασίσει να είσαι εκτός. Και δεν σου κρύβω, ότι χρησιμοποίησα ότι μέσα είχα για να σε πείσω. Νομίζω, δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι επειδή είσαι άνθρωπος της φιλίας και της ισορροπίας, ναι βαθιά μέσα σου, έπαιξε ρόλο ότι θα είμαστε μαζί. Σίγουρα υπάρχουν και σοβαρότεροι παράγοντες από αυτό αλλά ήταν ένα στοιχείο και αυτό.

Μια φιλία που «γεννήθηκε» μπροστά από τα φώτα

Π.Τ.: Πιστεύεις ότι είναι εύκολο είναι να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί μια φιλία μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα;

Δ.Ν: Δεν είναι εύκολο. Εδώ, βλέπουμε σχέσεις ζωής να σταματάνε όταν υπάρχει μια έντονη καθημερινότητα σε ένα ανταγωνιστικό επάγγελμα όπως το δικό μας. Όμως, εμείς οι δυο δεν έχουμε ανταγωνισμό, έχουμε μόνο πολλή αγάπη και ξέρω ότι έχουμε ξεκαθαρίσει, πως αυτή είναι η δουλειά μας. Έχουμε και οι δυο τις ζωές μας, τις οικογένειες μας, τα παιδάκια μας, τα ενδιαφέροντα μας, οπότε, ποτέ δεν μπήκε ανάμεσα μας η δουλειά. Ίσα ίσα, θεωρώ πως ο ένας προσπαθεί να κάνει πιο γλυκιά την επαγγελματική καθημερινότητα του άλλου.

Π.Τ.: Ένα στοιχείο που κρατάω και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, είναι ότι από την προηγούμενη φάση της καριέρας μου, στο μακιγιάζ, για μένα ήσουν η βασίλισσα μου, και όσο και να είμαστε μπροστά στις κάμερες, αυτό δεν θα σταματήσει ούτε μια στιγμή να υφίσταται. Θα σε προσεγγίζω σαν τη βασίλισσα μου και θα σε έχω πολύ ψηλά πάντα. Ένας άντρας όταν είναι gentleman, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη γυναίκα να νιώσει κανένα αρνητικό συναίσθημα.

Δ.Ν.: Πώς τα λες έτσι; Δεν μου τα έχεις ξαναπεί αυτά…

Τα συναισθήματα που κατακλύζουν το πλατό του «Super Maker Over»

Π.Τ.: Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για την εκπομπή. Τι εισπράττεις στο τέλος κάθε εκπομπής από τους ανθρώπους που τους έχουμε αλλάξει το στυλ;

Δ.Ν.: Xαρά. Eίμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτήν την εκπομπή γιατί πραγματικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη, χάδια, φροντίδα σε κόσμο που για πολλούς λόγους δεν θα είχαν αυτές τις στιγμές που τους αξίζουν. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και περηφάνεια όταν βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους, να φεύγουν αληθινά ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι.

Π.Τ.: Το πιο συγκινητικό κομμάτι σου είναι το ενδιαφέρον που έχεις πίσω από τις κάμερες, αν έχουν φάει οι άνθρωποι, αν έχουν πιει, αν τα μακιγιάζ είναι σωστά. Σου βγαίνει ένα free control τόσο φροντιστικό που είναι σα να είσαι hostess στο σπίτι σου. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η εποχή είναι πάρα πολύ δύσκολη και το μόνο που μας έμεινε για να δείξουμε την αγάπη μας είναι η πραγματική φροντίδα και όχι τα λόγια. Ακόμα και ένα άγγιγμα που μας έχει λείψει τόσο πολύ, μια αγκαλιά, ένα χάδι στα μαλλιά και στο πρόσωπο. Εσύ, πάνω σε αυτό είσαι alert.

Το δώρο της Δούκισσας Νομικού σε τρελά ερωτευμένο ζευγάρι

Π.Τ.: Ποια περίπτωση σε συγκίνησε;

Δ.Ν.: Αρκετές κυρίως όμως συγκινούμαι όταν έρχονται συγγενείς, για παράδειγμα δυο αδέρφια. Η αδερφική αγάπη για μένα είναι ιερή γιατί έχω ένα πάρα πολύ μεγάλο δέσιμο με τον αδερφό μου. Άλλη περίπτωση που με συγκινεί είναι όταν έρχεται μάνα κόρη ή και ζευγάρια. Εσένα;

Π.Τ.: Εμένα, η πιο συγκινητική μου στιγμή ήταν όταν έκανε πρόταση γάμου ένας νεαρός στο κορίτσι του και έφυγες τρέχοντας από το πλατό και έφερες από τη «Doukissa Nomikou collection» δικό σου δαχτυλίδι και τους το χάρισες. Αυτή ήταν μια πάρα πολύ όμορφη μέρα. Την αγαπούσε πάρα πολύ την κοπελιά ο νεαρός και προέκυψε τελείως αυθόρμητα μέσα στην εκπομπή. Θέλω να μιλήσουμε και για αυτήν την συλλογή που αγαπάω τόσο πολύ…

Δ.Ν.: Ξέρεις όμως πως πάνω από αυτό το project, που τόσο πολύ αγαπάς και χαίρομαι, είναι η μανούλα μου. Με τη μαμά μου το έχουμε χτίσει από το μηδέν. Η μαμά μου το έχει αγκαλιάσει σα να είναι «εγγόνι» της, επειδή είναι δικό μου «παιδί». Το πονάει. Το ξεκινήσαμε, εγώ και η μαμά μου στο πατρικό μου με πάρα πολλή αγάπη. Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα στις φτερούγες της μαμάκας μου. Τη μαμά μου τη θαυμάζω, είναι η ηρωίδα μου, το πρότυπο μου. Ξέρω πως ότι πιάνει στα χέρια της γίνεται χρυσός γιατί το κάνει με αγάπη. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα πετύχει. Το δικό σου πρότυπο πoιο είναι;

Π.Τ.: Και σε αυτό είμαστε ίδιοι! Στη μανούλα μου. Έχω μια μανούλα που με έκανε ελεύθερο άνθρωπο, που είναι Σκορπίνα σαν και σένα.

Δ.Ν.: Μήπως με βλέπεις τελικά σαν μαμά σου;

Π.Τ.: Είσαι πολύ μικρή για μαμά μου και πολύ… ξανθιά! Παρ’ όλα αυτά έχετε πολλά κοινά στοιχεία. Την ηθική, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα. Το πρότυπο μου λοιπόν, είναι μια γυναίκα που οτιδήποτε της είπα, μου απάντησε: «θέλω να γίνεις ένας ελεύθερος άνθρωπος». Εγώ κυνηγάω την ελευθερία και στα συναισθήματα και στα επαγγελματικά και στις προσωπικές μου σχέσεις.

Δ.Ν.: Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Εγώ αγαπώ τα social media, γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε αυτήν την άμεση σχέση με τον κόσμο και τη διαδραστικότητα. Το Instagram, το έχω στην καρδιά μου σε μια πιο ιδιαίτερη θέση από τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εσύ;

Π.Τ.: Πλέον ναι. Τώρα ετοιμάζω και κάτι πάρα πολύ ωραίο που ήταν δική σου συμβουλή. Μου είπες ότι έχουν πολλές ερωτήσεις να μου κάνουν και να αρχίσω να τους απαντάω με μονόλεπτα βίντεο.

Δ.Ν.: Ο κόσμος, ειδικά από σένα, από τον καλύτερο expert που έχουμε στην Ελλάδα, θέλει να μαθαίνει.

Π.Τ.: Πόσο θες να φύγεις διακοπές;

Δ.Ν.: Πάρα πολύ.

Π.Τ.: Εγώ;

Δ.Ν.: Περισσότερο νομίζω, γιατί φέτος έχεις δουλέψει πάρα πολύ.

Π.Τ.: Και εσύ όμως. Μην ξεχνάμε το Voice που δείξαμε τη Δούκισσα, και μεταφορικά και ουσιαστικά. Αυτό δηλαδή που αντιπροσωπεύει το όνομα σου. Ήσουν πραγματικά μια Δούκισσα. Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει και τις δυο πλευρές σου τελικά. Εγώ προτιμώ όλες τις Δούκισσες. Γιατί δεν είναι μια είναι πολλές.

Δ.Ν.: Σε έχει τρομάξει όλο αυτό που έχει γίνει με τον κορονοϊό;

Π.Τ.: Βέβαια, όπως τρομάζει και όλον τον κόσμο. Ένα παραπάνω εμένα που είμαι πάρα πολύ κοντά με το πρόσωπο αλλά κάνω καθημερινά τεστ, έχω τρέξει να πάρω την σειρά μου για το εμβόλιο και πιστεύω ότι με αγάπη και ομαδικότητα θα φύγουμε και από αυτήν τη μαύρη σελίδα και θα ξαναπάμε σε λευκή.

Η συμβουλή στις γυναίκες

Π.Τ: Θέλω να μου πεις ποια τέσσερα προϊόντα να παίρνει μια γυναίκα στο νεσεσέρ της όταν πηγαίνει διακοπές ή βόλτα.

Δ.Ν.: Beauty συμβουλή θες λοιπόν.. Θα έλεγα ένα concealer, ένα ρουζ, ένα ωραίο ενυδατικό κραγιόν και μπόλικη μάσκαρα. Ήμουν καλή δάσκαλε;

Π.Τ.: Ναι! Τέσσερα στα τέσσερα!

Δ.Ν.: Εσύ τι συμβουλή θα έδινες στα κορίτσια;

Π.Τ.: Η συμβουλή που έχω να δώσω στα κορίτσια είναι να αγαπάνε τα φυσικά τους χαρακτηριστικά. Μην κάνουν πολύ βαρύ μακιγιάζ για να βγαίνουν πολύ πιο φρέσκες.

NEWSBEAST Source

Related Posts