LIFESTYLE

Η Ιωάννα Μαλέσκου «έσφαξε με το γάντι» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Αν και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν συνηθίζει να σχολιάζει τα όσα αναφέρουν οι τηλεοπτικοί της αντίπαλοι, φαίνεται όμως πως δεν τα προσπερνά και όταν της δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία φροντίζει να τους «σφάζει με το γάντι».

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Το πρωί της Τετάρτης, ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it», Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το έχει πει πάρα πολύ ωραία, στη μία πλευρά της μύτης του Χατζηδάκη κατοικεί ένα μικρό πλασματάκι που αναρωτιέται αν υπάρχει ζωή μετά τη μύτη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου άρπαξε την ευκαιρία και «έσφαξε με το γάντι» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας: «Ο Ουγγαρέζος μπορεί να πει και άλλα πράγματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν».

Τι είχε πει όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ιωάννα Μαλέσκου και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν το ξέχασε;

Ο παρουσιαστής, στον «αέρα» του «Πρωινού» πριν από μερικές μέρες είχε σχολιάσει τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης λέγοντας: «Θεωρώ αυτή που δεν φιλτράρει τη συμπεριφορά της, η πιο πηγαία και ειλικρινής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν την νοιάζει, είναι ο εαυτός της. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει μια στολή πριν βγει στο πλατό, είναι άλλος άνθρωπος εκτός και η Δανάη Μπάρκα το ίδιο».

NEWSBEAST Source

Related Posts