LIFESTYLE

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Ηλιάκη η οποία τη Δευτέρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και συγκεκριμένα ένα στιγμιότυπο στο οποίο κρατά τρυφερά το χεράκι της μικρούλας.

Η Μαρία Ηλιάκη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της Ζυρίχης στην οποία εργάζεται ο σύντροφός της.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», είπε την Τρίτη, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, στην εκπομπή, στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είμαι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», συμπλήρωσε ο ευτυχής πατέρας.

NEWSBEAST Source

Related Posts