LIFESTYLE

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξηγεί γιατί της «χρέωσαν» σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Μια από τις πλέον συγκλονιστικές σκηνές που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν αυτή του θανάτου της Θεοδοσίας.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην σειρά του Ant1 και η έξοδος της προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης.

Το πρωί της Πέμπτης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε στην τελευταία σκηνή της στις «Άγριες Μέλισσες», τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο αλλά και το γιατί της «χρέωσαν» σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Για τις «Άγριες Μέλισσες», η ηθοποιός ανέφερε: «Η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε «θα φύγεις»; Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει.

Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο. Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τις Πανελλήνιες επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν έκανα καθόλου σκηνές με τη Δανάη Μιχαλάκη. Δέσαμε πολύ, είναι η καινούρια μου φίλη και δεν είχαμε καμία σκηνή, παρά μόνο μία, πριν πεθάνει η Θεοδοσία, που με κοιτάει και στραβά».

Γιατί όμως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη «χρεώθηκε» δεσμό με τον Γιώργο Γεροντιδάκη; «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας» ανέφερε η ηθοποιός.

Τέλος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή καθώς είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα και όπως λέει: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα».

NEWSBEAST Source

Related Posts