ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Avis πιστοποιήθηκε με “CoVid-Shield”, από την TÜV AUSTRIA

Η Avis πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης ‘CoVid-Shield’, από την TÜV AUSTRIA και έγινε η πρώτη εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων με την πιστοποίηση αυτή.

tuvΗ εταιρεία πιστοποιήθηκε με το επίπεδο ‘Principal’ και η πιστοποίηση ‘CoVid-Shield’ τεκμηριώνει πως ως εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών στις εγκαταστάσεις της, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού.

Με την πιστοποίηση ‘CoVid-Shield’, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρία:

  • Εφαρμόζει πιστά το σύστημα διαχείρισης «Covid Shield» στο σύνολο των δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων.
  • Αξιολογεί τις μεθόδους ανάπτυξης και διεκπεραίωσης των δραστηριοτήτων, με στόχο την μείωση ή/και την εξάλειψη της πιθανότητας μετάδοσης του ιού κατά την εκτέλεση αυτών.
  • Παρέχει αδιαλείπτως την απαιτούμενη υποδομή, ανθρώπινους και υλικοτεχνικούς πόρους που απαιτούνται προκειμένου η λειτουργία της να γίνεται υπό ασφαλείς συνθήκες για τους πελάτες, το προσωπικό και τους συνεργάτες και πάντα σύμφωνα με τα οριζόμενα στην εκάστοτε σχετική νομοθεσία για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του ιού Sars-CoV-2.
  • Συμμορφώνεται με τις εφαρμοστέες νομικές και άλλες απαιτήσεις στις οποίες εμπίπτουν οι δραστηριότητες και σχετίζονται με την προστασία της δημόσιας υγείας από τον ιό Sars-CoV-2.
  • Βελτιώνει συνεχώς τους υφιστάμενους μηχανισμούς και διεργασίες εμπλουτίζοντάς τις με νέες, σύγχρονες, εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία και την εκάστοτε εφαρμοστέα νομοθεσία, με σκοπό πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του Sars-CoV-2.
  • Μεριμνά ώστε ο κάθε εργαζόμενος και συνεργάτης να συνειδητοποιεί τον σημαντικό ρόλο που η δική του εργασία και ο τρόπος συμπεριφοράς έχουν, για την προάσπιση της δημόσιας υγείας έναντι του Sars-CoV-2, και να συμμορφώνεται με το εφαρμοζόμενο σύστημα «Covid Shield».
ksd
adv

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Avis, “Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, εξακολουθούμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη με πρωτεύοντα στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ενώ εργαζόμαστε ανελλιπώς ώστε να σας παρέχουμε την πιο ασφαλή εξυπηρέτηση.

Συνεχίζουμε δυναμικά την ομαλή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, πάντα σε συνδυασμό με τη συνεχή προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του ιού Sars-CoV-2, σε όλα τα πεδία δραστηριοποίησής μας:

  • Rent A Car: Βραχυχρόνια Μίσθωση αυτοκινήτων από 1 ημέρα έως 1 χρόνο
  • Γκαράζ: Παροχή υπηρεσιών συντήρησης ή επισκευής σε οχήματα του στόλου μας
  • Leasing: Μακροχρόνια Μίσθωση αυτοκινήτων, που απευθύνεται σε εταιρείες ανεξαρτήτως νομικής μορφής, αλλά και σε ιδιώτες”.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts