ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα παρουσιάσει η Google το Pixel Watch μέσα στο 2022;

Θα παρουσιάσει η Google το Pixel Watch μέσα στο 2022;

Θα παρουσιάσει η Google το Pixel Watch μέσα στο 2022;

Οι φήμες είναι έντονες αναφορικά με την είσοδο της Google στην κατηγορία των smartwatches με ένα μοντέλο της οικογένειας Pixel. Ήδη γίνεται εκτενής αναφορά στο Pixel Watch από αρκετές πηγές, οι οποίες θέτουν ως πιθανή ημερομηνία παρουσίασης το 2022.

Οι περισσότερες πληροφορίες συμφωνούν ότι το Pixel Watch της Google θα έχει ως στόχο του τον ανταγωνισμό του Apple Watch, επομένως, η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία θα το τοποθετεί σε υψηλά όρια, σίγουρα όχι κάτω από τα 200 ευρώ. Στοιχεία και δυνατότητες του Fitbit θα είναι ενσωματωμένες στις λειτουργίες του smartwatch που θα μπορεί να μετρά βιομετρικά δεδομένα και καρδιακό ρυθμό.

Εάν τώρα βασιστούμε και στις εικόνες που δείχνουν τον σχεδιασμό του, τότε το Pixel Watch θα είναι ένα ρολόι με στρογγυλή οθόνη και δυνατότητα παραμετροποίησης με διαφορετικά λουράκια. Παραμένει άγνωστο εάν το Pixel Watch θα μπορέσει να τα βάλει με αξιώσεις με τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της κατηγορίας των wearables, που δεν είναι άλλος από το Apple Watch.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts