ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η δουλειά που έκανε πριν το γάμο της με τον πρίγκηπα Γουίλιαμ

Το κορίτσι που το 2011 έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, μοιάζει σαν να άρχισε η ζωή του από εκείνη τη χρονιά του γάμου με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τι έκανε όμως η Κέιτ Μίντλετον πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπτριτζ; Πού δούλευε και πόσα λεφτά έβγαζε;

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, πίσω στα φοιτητικά της χρόνια είχε πιάσει μια καλοκαιρινή δουλειά την οποία έκανε για 4 μήνες και η αμοιβή της δεν ήταν παραπάνω από 7 δολάρια την ώρα.

Βοηθός skipper

Πιο συγκεκριμένα, η Κέιτ δούλευε ως βοηθός skipper σε μια μαρίνα για γιοτ και σύμφωνα με την Κέιτ Νικόλ, η οποία καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ,  η νυν δούκισσα δούλευε από τις 7 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, δηλαδή 11 ώρες την ημέρα μέσα σε ένα σκάφος και ενώ έκανε χειρονακτική εργασία, κέρδιζε μόλις $6.81 δολάρια/ώρα!

Κατά την διάρκεια της δουλειάς της, η νεαρή Κέιτ «έτρωγε μέσα στο σκάφος και κοιμόταν σε μια πάρα πολύ μικρή καμπίνα – σε ένα κρεβάτι το οποίο μοιραζόταν με άλλη μια κοπέλα μέλος του πληρώματος. Τα σκάφη αυτά, τα νοίκιαζαν εταιρείες ώστε οι πελάτες τους να έχουν πολυτελή διαμονή».

Έπλενε καταστρώματα

Μεταξύ των καθηκόντων της τότε, η δούκισσα έπρεπε να πλένει τα καταστρώματα και να βοηθάει στο να φορτωθούν στα σκάφη κούτες από catering που ήταν εξαιρετικά βαριές, ενώ έκανε καθαριότητα και στο τέλος της ημέρας.

Μιλώντας για την συνεργασία της με την Κέιτ Μίντλετον, η Κολ Τομίλσον μια από τις Skippers που δούλευε μαζί της σε δηλώσεις της αποκάλυψε: «Η Κέιτ ήταν πολύ επαγγελματίας: ταίριαξε αμέσως στην ομάδα αν και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Μιλούσε όμορφα, ήταν ελκυστική και είχε έναν αέρα. Επίσης ήταν ευγενική και ευσεβής ενώ δε φορούσε ποτέ make up. Είχε φυσική ομορφιά».

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts