LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές στην Άνδρο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στην Άνδρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καραβάτου όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές έχοντας για παρέα τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα.

Την παρέα τους όμως συμπληρώνει και ο καλός φίλος της Κατερίνας Καραβάτου, Φώτης Σεργουλόπουλος. Οι δυο παρουσιαστές πόζαραν μαζί με φόντο το ηλιοβασίλεμα και η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε το ενσταντανέ με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Για ακόμη μια φορά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια με τα παιδιά της απολαμβάνουν τις βόλτες τους και μάλιστα επισκέφθηκαν και μουσείο του νησιού για να τηρήσουν την υπόσχεση που έχουν δώσει μεταξύ τους. «Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη. Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Κατερίνα Καραβάτου κάθησαν να φάνε σε γραφικό ταβερνάκι του νησιού και ο παρουσιαστής μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Τώρα και στα “Σκαλάκια” με την Κατεριίνα Καραβάτου» έγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

NEWSBEAST Source

Related Posts