ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Κλείνουν τα ξενοδοχεία στη χώρα μας. Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού

Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Συνεπώς στη Σύρο, θα μείνει ενα Ξενοδοχείο ανοιχτό λόγω οτι Πρωτεύουσα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ειναι η Σύρος. Φτάνει να δούμε ποιο θα ειναι το Ξενοδοχείο που θα παραμείνει ανοιχτό βάσει της ανακοίνωσης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

“Το υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου”.

ΠΗΓΗ CYCLADES24

Related Posts