ΥΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Το μικρότερο και μεγαλύτερο θύμα σε μία μέρα – Υπερήλικη 101 ετών ο 120ος θάνατος

κορωνοϊού

Μια υπερήλικη γυναίκα 101 ετών, ήταν το 120ο θανατηφόρο κρούσμα του ιού COVID-19 στη χώρα. Έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, το μικρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ένας άνδρας 35 ετών από τη Θεσσαλονίκη.

Η υπερήλικη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” στα 101 της χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε και ένας ακόμη θάνατος, αυτή τη φορά ενός 35χρονου άνδρα, πατέρα μικρού παιδιού, που έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο “Αγιος Δημήτριος” της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης – Κορωνοϊός: Απαρηγόρητοι οι γιατροί του 35χρονου: “Όλη τη νύχτα προσπαθούσαμε να τον σώσουμε!”

Το νεαρό της ηλικίας του 35χρονου άνδρα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και το γεγονός ότι ήταν υγιής πριν προσβληθεί από τη νόσο COVID-19, έχει αναστατώσει τους γιατρούς του για την έκβαση της υπεράνθρωπης μάχης που έδωσαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι υποψίες για την απρόβλεπτη και ραγδαία εξέλιξη της υγείας του 35χρονου στρέφονται σε πιθανούς γενετικούς παράγοντες, οι οποίοι οι γιατροί γνωρίζουν στην κλινική πράξη ότι ίσως επηρεάζουν τη θανατηφόρο έκβαση κάποιων ασθενών, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Related Posts