Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγος του, Εβελίνα κάνει τον απολογισμό του τροχαίου και συγκινεί

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη νύχτα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του.
Ο παρουσιαστής, μέχρι και σήμερα, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του, Εβελίνα Βαρσάμη, δίνει «μάχη» για να αποκαταστήσει την υγεία του.
Το περασμένο Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη σε ένα ακόμα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια, όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του.
Η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έκανε τον απολογισμό του τροχαίου και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.
«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017
Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,
2 μήνες εντατική,
2 διασωληνωσεις,
Απώλεια 25 κιλών,
2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,
7 χειρουργεία στο κεφάλι,
1 χειρουργείο στα μάτια
1 χειρουργείο στο λαιμό,
1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,
1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες,
εργοθεραπείες και λογοθεραπείες
Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτό Σ’ΑΓΑΠΩ!!» έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.
NEWSBEAST Source








