LIFESTYLE

Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor: Ο James και ο Νίκος στην ένωση θα τσακωθούν

Στην πρώτη του συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it», μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, όπου όπως αποκάλυψε έκανε τέσσερις φορές αίτηση για να μπει.

Δε δίστασε να μιλήσει φυσικά, για τα συναισθήματα, που διαδέχθηκαν την αποχώρηση του. Σε δήλωση του είπε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μού το ανακοίνωσε ο Λιανός, έλεγα: Δεν μπορεί, εγώ ακόμα μπορούσα. Φυσικά, δεν μπορούσα να μην αγκαλιάσω και την κόκκινη ομάδα. 4,5 μήνες ήμασταν μαζί.»

Μεταξύ άλλων, ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας αποκάλυψε τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό του Survivor. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τριάδα προβλέπω πως θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι», ενώ πρόσθεσε πως στην ένωση ο Νίκος και o James, που δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά, μπορεί και να μαλώσουν.

Για τη φιλία, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ανδρών, ανέφερε επίσης: «Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν συζητάει κάποιος με τον James, εκείνος νευριάζει. Δεν έχει άλλο φίλο», ενώ για τις φήμες που ήθελαν τους δύο φίλους να καθοδηγούν τις ψήφους, είπε: «Ποτέ δεν μάς είπαν τι να ψηφίσουμε.»

Ακόμα, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικές με τους συμπαίκτες του και κυρίως με τη Μαριαλένα, προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο, αφού η σχέση της με τον Σάκη έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα πολύ την κοινή γνώμη: «Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κωλοτούμπα, αλλά αυτό είναι ένα συναίσθημα. Δύο χρόνια ήταν μαζί. Μαζί με τον Σάκη εναντιώθηκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Δεν έχει προσβάλλει τον νυν, που είναι έξω, αλλά ούτε και τον Σάκη, που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια συναισθήματα, αλλά έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα, υπάρχει άλλος έξω.»

Τέλος, στην συνέντευξη του επιβεβαίωσε το πρόβλημα, που αντιμετώπιζε η συμπαίκτρια του, Ασημίνα Ιγγλέζου, λέγοντας: «Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Κοιμόταν δίπλα μου και το σεντόνι γέμιζε με ξανθές τρίχες.»

NEWSBEAST Source

Related Posts