LIFESTYLE

Λευτέρης Ελευθερίου για Δόξα: Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του, καλό είναι να το κρατήσουν μεταξύ τους

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τον Λευτέρη Ελευθερίου ο οποίος δέχθηκε ερώτηση για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το show του Ant1, Your Face Sounds Familiar.

«Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του. Καλό είναι να το κρατήσουν μεταξύ τους. Οδηγήθηκαν σε δικαστήρια του 2017. Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα. Καλά έκανε. Από εκεί και πέρα καλό είναι να τα βρουν μεταξύ τους» ανέφερε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην κάμερα.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει κάνει ορισμένες από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις στο Your Face Sounds Familiar ρωτήθηκε αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί από τις μιμήσεις του.

«Βέβαια. Πάντα έχεις το νου σου. Ιδιαίτερα όταν ένας ηθοποιός είναι πιο γνωστός για τα κωμικά του έχεις το άγχος τι θα αφήσεις ως αίσθηση» απάντησε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Έχει καταφέρει να κάνει κάποιο κομπόδεμα; «Τύχαμε οικογενειακά την εποχή των δανείων και είμαστε στη φάση που αποπληρώνουμε δάνεια, Φοβόμαστε μην χάσουμε σπίτι» απάντησε ο ηθοποιός.

NEWSBEAST Source

Related Posts