LIFESTYLE

Λιάγκας για GNTM: Σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι η φωτογράφιση με concept «να ερεθίσετε τον γείτονα»

Με το Greece’s Next Top Model τα έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή αποσπάσματα του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι που προβλήθηκαν στο «Πρωινό». Βλέποντας τη χθεσινή φωτογράφιση των μοντέλων πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ο παρουσιαστής μίλησε για υποκρισία και σχολίασε ότι δεν είναι λογικό να ενοχλεί μόνο το Bachelor και όχι το GNTM.

«Εδώ, στην ελληνική τηλεόραση που κάνετε όλοι δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor στον Alpha λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλλη τους και ξεφτιλίζονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Εκεί σας ενοχλεί όλους, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και λικνίζονται, σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο;» είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το concept είναι φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία τόνισε ότι είναι επαγγελματική φωτογράφιση και χωρίς διάκριση βάση φύλου.

GNTM 4: Αυτοί είναι οι 20 που μπήκαν στο σπίτι

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 είδαμε τη δεύτερη φάση του bootcamp, με τα μοντέλα να ποζάρουν, κάνοντας ότι πλένουν ένα αμάξι, με sexy διάθεση, έτσι ώστε να μαγνητίσουν το βλέμμα του γείτονα.

Τοgolden pass για φέτος πήρε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία επέλεξε να κάνει τη φωτογράφιση, παρά το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να αποφύγει τη διαδικασία.

Την ώρα που όλα ήταν σε εξέλιξη ο Ιάσονας πήγε στους κριτές τους και τους είπε πως του έτυχε μια δουλειά στο εξωτερικό, παγκόσμιας εμβέλειας, με ένα τεράστιο brand, για την οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 άτομα. Ζήτησε τη συμβουλή των κριτών κι εκείνοι του έδωσαν χρόνο για να αποφασίσει. Όταν ήρθε η ώρα το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το GNTM 4 για να ακολουθήσει το όνειρο του. «Αν ακύρωνα το booking θα με πόναγε μέσα μου αρκετά», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι πέρα από τα 20 μοντέλα που περνούν στο σπίτι, θα υπάρχουν και οι επιλαχόντες, όπου θα είναι κάποια μοντέλα που μπορεί να μπουν στο σπίτι αργότερα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί είναι οι εξής: η Μαρία και ο Αιμιλιανός. Τα μοντέλα που ήδη βρίσκονται μέσα στο σπίτι είναι:

Τα Κορίτσια: (η Ειρήνη), η Κυβέλη, η Όλγα, η Μελίνα, η Στέλλα, η Άννα, η Ραφαέλα, η Αγάπη, η Μαρία και η Ιωάννα

Τα Αγόρια: ο Στυλιανός, ο Γιάννης, ο Ναπολέων, ο Βασίλης, ο Κωνσταντίνος, ο Θάνος, ο Αγγαίος, ο Θοδωρής, ο Ντίνος και ο Ηλίας.

NEWSBEAST Source

Related Posts