ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μία μέρα με τον Ηλιάδη στο Ουζμπεκιστάν (βίντεο)

Σε αποκλεισμό στο προπονητικό κέντρο στα βουνά του Ουζμπεκιστάν βρίσκεται ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή για την εθνική ομάδα τζούντο της χώρας.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Η παγκόσμια ομοσπονδία του τζούντο έστειλε πριν μέρες ομάδα η οποία κατέγραψε σε ένα βίντεο 3 λεπτών την καθημερινότητα του Ηλιάδη στο ορεινό χωριό Τσινόρ, ανατολικά της πρωτεύουσας Τασκένδης. Η ομάδα του φαίνεται να περνά μαζί όλη την ημέρα στο καμπ προετοιμασίας από νωρίς το πρωί (5:00) που έχουν την πρώτη προπόνηση μέχρι το βράδυ. Ο Ηλιάδης έχει αναλάβει από το φθινόπωρο τη συγκεκριμένη θέση και έχει δει μέχρι στιγμής εξαιρετικά αποτελέσματα αφού οι Μπομπόνοφ (-90κ) και Χουράνοφ (-100κ) κέρδισαν το Φεβρουάριο χρυσά στο γκραν σλαμ του Ντίσελντορφ και οι Τουράεφ (-73κ) και Μπολταμπόεφ (-81κ) κέρδισαν επίσης το Φεβρουάριο χάλκινο και αργυρό στο γκραν σλαμ του Παρισιού.

Το Ουζμπεκιστάν είναι από τα μέρη του κόσμου που δεν έχει πληγεί ακόμα από την πανδημία, αφού το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στις 15 Μαρτίου και τα πρώτα δραστικά μέτρα πάρθηκαν στις 23 Μαρτίου, όταν η κυβέρνηση ζήτησε να τεθεί σε αποκλεισμό η πρωτεύουσα Τασκένδη ώστε να μην εξαπλωθεί γρήγορα η πανδημία. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά στα ορεινά και πιο δυσπρόσιτα σημεία της χώρας. Ακολουθεί το βίντεο που ετοίμασε η παγκόσμια ομοσπονδία:

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts