ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Κόσμπι: Αποφυλακίζεται μετά από δύο χρόνια – Είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι θα αποφυλακιστεί, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσιλβάνια ανέτρεψε την Τετάρτη την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι μία συμφωνία που είχε συνάψει ο ηθοποιός με εισαγγελέα στο παρελθόν απαγορεύει την καταδίκη του για την υπόθεση.

Ο Μπιλ Κόσμπι έχει εκτίσει περισσότερα από δύο χρόνια της ποινής του, που κυμαίνεται από 3 έως 10 έτη, σε φυλακή κοντά στη Φιλαδέλφεια.

Είχε ορκιστεί, μάλιστα, να υπηρετήσει και τα δέκα χρόνια της ποινής του αντί να εκφράσει τη μετάνοιά του μπροστά στην ομογενή, πρώην διοικητικό του πανεπιστημίου Temple, Άντρεα Κονστάντ, για την υπόθεση βιασμού σε βάρος της το 2004.

O 83χρονος κωμικός, που έγινε διάσημος από την τηλεοπτική σειρά “The Cosby Show”, είχε κριθεί ένοχος σε τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον της Άντρεα Κόνσταντ το 2004.

Τον Ιανουάριο του 2004, στην οικία του στο Τσέλτενχαμ (Πενσιλβάνια), ο Μπιλ Κόσμπι είχε προτείνει στην Κόνσταντ να πιει ένα ποτήρι κρασί και μαζί τρία χάπια, τα οποία – όπως της είπε – θα τη βοηθούσαν να χαλαρώσει, προτού την κακοποιήσει, ενώ εκείνη δεν μπορούσε πλέον να αντισταθεί.

Ο Μπιλ Κόσμπι κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από περισσότερες από 60 γυναίκες, κατηγορίες που είχαν παραγραφεί εκτός από την υπόθεση της Κόνσταντ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts