LIFESTYLE

Νέα σχέση για τον ηθοποιό Άρμι Χάμερ με τις «κανιβαλιστικές τάσεις»

Ο Αμερικανός σταρ Άρμι Χάμερ βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας εν μέσω ενός σκανδάλου που αφορούσε τον ίδιο και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά και καταγγελίες από πρώην ερωμένες του για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο 34χρονος πρωταγωνιστής του «Call me by your name» προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών λεπτομερειών για τη σεξουαλική του ζωή από γυναίκες που είχαν μοιραστεί στο παρελθόν το κρεβάτι του.

Αρκετές πρώην του ηθοποιού, ο οποίος είδε την καριέρα του να καταρρέει εξαιτίας του σκανδάλου, μίλησαν δημόσια για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστησαν στο πλαίσιο των σαδομαζοχιστικών ερωτικών παιχνιδιών που τους «σύστησε» ο διάσημος εραστής τους. Κάποιες μάλιστα έβγαλαν στη φόρα τις «κανιβαλιστικές φαντασιώσεις» που μοιραζόταν μαζί τους, τη ροπή του να δαγκώνει δυνατά τη σάρκα τους και άλλες πρακτικές που τις έκαναν να αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο.

Ο Χάμερ σύμφωνα με το People εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο νησί Γκραντ Κέιμαν ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ξεκίνησε πρόσφατα να βγαίνει με μια ντόπια γυναίκα, η οποία εργάζεται ως ειδικός στοματικής υγιεινής. «Πριν λίγο καιρό έκαναν διακοπές ανατολικά, στην άλλη πλευρά του νησιού από εκείνη που ζουν. Δείχνουν ευτυχισμένοι και χαλαροί μαζί. Δείχνουν να έχουν πολλούς κοινούς φίλους και εκείνη τον συστήνει σε αρκετούς όταν βγαίνουν» είπε μια πηγή στο περιοδικό People, που «ανακάλυψε» πρώτο τη νέα σχέση του Χάμερ.

NEWSBEAST Source

Related Posts