LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη: Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί

Για τη ζωή της με το παιδί και το καινούργιο ξεκίνημα στο Mega μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη η Νίκη Λυμπεράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις δυσκολίες να γίνει μαμά και το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός του γιου της.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δυσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες» είπε.

«Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες» ανέφερε.

Η νέα εκπομπή

«Μεγάλη Εικόνα» λέγεται η νέα εβδομαδιαία εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Mega η Νίκη Λυμπεράκη. «Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα», εξήγησε και σημείωσε ότι η πανδημία και η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, είναι από τα θέματα που την άγγιξαν περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

«Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είπε για το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει τις ειδήσεις έχοντας μία απόσταση.

Πώς όμως ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία ενώ αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημιακού Αθηνών. «Η Νομική σου δίνει ένα ευρύ υπόβαθρο. Πρακτικά μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Γενικά πάω στη ζωή μου να κάνω ό,τι μου αρέσει, ό,τι με μαγνητίζει. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να κάνω πράγματα και να είμαι ανοιχτή. Κάπως έτσι ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία», απάντησε.

NEWSBEAST Source

Related Posts