ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει με Κύπρο από την 1η Ιουλίου ο FTI και παρέχει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία

fti-touristik

Ο FTI, ο 3ος μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στην Ευρώπη, ανακοινώνει την επανέναρξη των ταξιδιών στην Κύπρο από την 1η Ιουλίου και παρέχει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Η επικεφαλής προορισμών του FTI σε Ελλάδα και Κύπρο, Halina Strzyzewska, αναφέρει:

«Λόγω της τοποθεσίας της στην Ανατολική Μεσόγειο, η Κύπρος παρέχει ακόμα και το φθινόπωρο ευχάριστες θερμοκρασίες για την πραγματοποίηση διακοπών σε παραλίες με το σύντροφο και την οικογένεια, καθώς και ευκαιρίες για δραστήριους τουρίστες (ποδηλασία, ορειβασία, και γκολφ).

Τις τελευταίες εβδομάδες οι γονείς κλήθηκαν να δουλεύουν από το σπίτι και να φροντίζουν ταυτόχρονα τα παιδιά τους λόγω του lockdown. Αρκετές οικογένειες επιθυμούν ακόμα περισσότερο να χαλαρώσουν στις διακοπές τους».

Ο Όμιλος παρέχει σημαντικές προσφορές σε ένα πλήθος επιλεγμένων ξενοδοχείων. Εάν η κράτηση πραγματοποιηθεί έως τις 15 Ιουλίου 2020, η διαμονή των παιδιών θα είναι δωρεάν. Η ειδική αυτή προσφορά ισχύει για αναχωρήσεις από την 1η Ιουλίου 2020 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Αεροπορικό ταξίδι προς την Κύπρο

Τα αεροπορικά ταξίδια προς την Κύπρο είναι διασφαλισμένα: Η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Κύπρο από τα μέσα Ιουνίου και η Condor ανακοίνωσε την πραγματοποίηση 3 εβδομαδιαίων πτήσεων προς την Πάφο και μία εβδομαδιαία πτήση προς τη Λάρνακα από τις αρχές Ιουλίου.

Επίσης, ο Όμιλος πραγματοποιεί διαπραγματεύσεις και με άλλες αεροπορικές εταιρίες με στόχο να παρέχει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα πτήσεων προς την Κύπρο για το φθινόπωρο και τη χειμερινή σεζόν 2020/21.

Επιπλέον, ο όμιλος θα πραγματοποιεί ταξίδια και προς τη χώρα μας από την 1η Ιουλίου σε δημοφιλή νησιά όπως η Ρόδος και η Κέρκυρα, καθώς και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Παραδείγματα τιμών

The Dome Beach Hotel & Resort Hotel-Aγία Νάπα

Μία εβδομάδα με all-inclusive catering συμπεριλαμβανομένης και της πτήσης για 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε οικογενειακό δωμάτιο: EUR 3,180 στις 4 Σεπτεμβρίου

Hotel Coral Beach-Πάφος

Μία εβδομάδα με πρωινό και πτήση σε δίκλινο δωμάτιο: 825 ανά άτομο στις 3 Ιουλίου 2020

Chrsysomare Beach Hotel & Resort-Αγία Νάπα

Μία εβδομάδα half board, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης, σε δίκλινο δωμάτιο: 910 ευρώ ανά άτομο στις 2 Σεπτεμβρίου

Ο CEO της Meeting Point Cyprus, κ. Μάριος Σωκράτους, η οποία ανήκει στο Meeting International Group, που συνεργάζεται με τον Όμιλο FTI σχολιάζει:

«Οι τελευταίες εξαγγελίες από την Κυπριακή κυβέρνηση αλλά και από χώρες τις Ευρώπης σχετικά με τη χαλάρωση των περιορισμών στις αερομεταφορές και η δέσμευση από ένα σημαντικό αριθμό αεροπορικών εταιρειών για πτήσεις από και προς  την Κύπρο, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε τη σταδιακή επανεκκίνηση του τουριστικού ρεύματος  από συγκεκριμένες χώρες από την 1η Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, ο όμιλος FTI αξιοποιώντας τα διάφορα κανάλια διάθεσης που κατέχει, όπως τα FTI, BigXtra, 5vF και Sonnenklar TV, καθώς και το Meeting Point Cyprus, συνεχίζει να προωθεί ακόμη πιο εντατικά την Κύπρο ως ένα ελκυστικό προορισμό στη γερμανόφωνη αγορά.

Ως γνωστόν, οι συγκεκριμένες αγορές, δεν απολαμβάνουν την ίδια δυναμική στην Κύπρο, όπως σε άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς. Ωστόσο, η παρούσα κατάσταση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ιδιωτικές και δημόσιες πρωτοβουλίες για την αξιοποίηση των πολύ θετικών στοιχείων που έχει να προσφέρει η γερμανόφωνη αγορά στην κυπριακή τουριστική βιομηχανία. Άλλωστε, η απομόχλευση από τις παραδοσιακές αγορές της Κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας, μέσω της ενδυνάμωσης των αφίξεων από χώρες, όπως η Γερμανία και η Αυστρία είναι προς το συμφέρων του συνόλου της τοπικής οικονομίας.

Αναμφισβήτητα το επίπεδο των τουριστικών υπηρεσιών της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε υψηλά επίπεδα, αλλά  αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι μέχρις ότου η Κύπρος καθιερωθεί ως προορισμός πρώτης επιλογής σε αυτές τις αγορές, είναι αναγκαίο να προσφέρουμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικές τιμές και όρους σε αυτές τις αγορές.

Αυτό πρέπει να γίνει ειδικότερα φέτος και για τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, εφόσον οι ανταγωνιστικοί προορισμοί έχουν ήδη μειώσει δραστικά τις τιμές τους, μεγαλώνοντας τη διαφορά με την Κύπρο ακόμη περισσότερο».

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, η FTI GROUP είναι σήμερα ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ευρώπη με σημαντική παρουσία σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία και Ολλανδία. Με έδρα το Μόναχο, ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 12.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο και κατά το οικονομικό έτος 2018/19, κατέγραψε έσοδα περί των  4,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, εξυπηρετώντας 6 εκατομμύρια πελάτες.

Η Meeting Point Cyprus προσφέρει όλες τις τουριστικές υπηρεσίες διαχείρισης εισερχόμενου τουρισμού και αποτελεί 100% θυγατρικό οργανισμό της Meeting Point International (MPI). Με το ίδιο καθεστώς η MPI έχει διεθνή παρουσία με 4.000 υπαλλήλους σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε 22 διαφορετικές χώρες.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts