Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής αρχικά κατάφερε να αφήσει άφωνη την παρουσιάστρια με το ντύσιμο του καθώς εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένος με ένα αδιάβροχο.
Στην συνέχεια όμως, ο Βαλάντης είχε μια ακόμα… έκπληξη για την παρουσιάστρια του «Πρωινού» καθώς η εξομολόγηση του για τον χωρισμό του έκρυβε πολύ πόνο.
Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης εξομολογήθηκε τα εξής: «Έχουμε χωρίσει και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή που δεν το έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που θα ήθελα να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής.
Οι άνθρωποι ξεκινούν αλλιώς, αλλάζουν στην πορεία, παίζει πάρα πολύ υποκρισία. Τον τελευταίο καιρό φανερώνονται οι άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι. Έδωσα πολλές ευκαιρίες για τις οποίες μετάνιωσα και γι’ αυτό θέλω να τα διαγράψω όλα. Θα μπορούσε να μην υπήρχε καν».








