LIFESTYLE

Ο Γιώργος Χρανιώτης γράφει ένα τρυφερό γράμμα στο γιο του

Τρισευτυχισμένος πατέρας είναι ο Γιώργος Χρανιώτης και δεν το κρύβει ακόμα και στις αναρτήσεις που κάνει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο ηθοποιός, προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε ένα τρυφερό γράμμα στο γιο του που του λείπει καθώς την τελευταία εβδομάδα είναι στη γιαγιά και τον παππού.

Μπορεί ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα να κοιμούνται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα και να απολαμβάνουν μερικές «χαλαρές» στιγμές, αυτό όμως που τους λείπει είναι ο γιος τους.

Το τρυφερό μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη στο γιο του

Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα ,αλλά….

Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ, μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βάλω κάτω απ το ντους μαζί μου, και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό.

Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ),ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα. Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας, ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπας σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε.

NEWSBEAST Source

Related Posts