ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο φόβος της φυλακής

Καλησπέρα σε όλους. Εβδομάδα τέλος. Σήμερα Παρασκευή και ελπίζω να έχουμε ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Τις τελευταίες μέρες έχω αλλάξει στέκι στον καφέ. Λύγισα στις πιέσεις (δεν ήθελα και πολύ η αλήθεια είναι) και δέχθηκα να μεταφερθώ στον πεζόδρομο της Μαντζάρου. Δεν έχει περατζάδα αλλά το καθιστικό στον αριθμό 3 είναι μια μικρή βουλή και μικρό παράρτημα της Ευελπίδων. Έτσι βγαίνουν και οι ειδήσεις.

  • Έμαθα πως μετά τις εκλογές στις ομοσπονδίες, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν εισαγγελικές έρευνες. Αυτό είναι που τρέμουν κάποιοι ομοσπονδιάρχες και οι συν αυτώ και δυστυχώς για τους ίδιους, ευτυχώς για τη δικαιοσύνη, τα στοιχεία δεν κρύβονται. Όπως δεν κρύβονται και οι βίλες με τις πισίνες. 

Τα 200 εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε ο Σεβαστής

Δεύτερο θέμα του καφέ σήμερα, τα 200 εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε κατά τη διάρκεια της παραγοντικής του θητείας ο Βασίλης Σεβαστής. Το κείμενο του Θοδωρή Σαλαντή που ανέβασαν στο Sportsfeed την περασμένη Τρίτη (Με τα φορτηγά τα εκατομμύρια) είναι το Νο1 θέμα συζήτησης στα πολιτικά γραφεία, σχετικά με τον αθλητισμό.

1.000.000 ευρώ για νομικές υπηρεσίες

Εξίσου εντυπωσιακό νούμερο είναι και το πλέον του ενός εκατομμυρίου ευρώ έξοδο για νομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της θητείας του Σεβαστή στον ΣΕΓΑΣ. Για ποιο λόγο μια αθλητική ομοσπονδία έχει ξοδέψει τόσο υπέρογκο ποσό για νομική προστασία δεν ξέρω να σας πω. Από τους απολογισμούς του ΣΕΓΑΣ φαίνεται πάντως, πως η ετήσια αμοιβή νομικής προστασίας έφτασε και τα 250.000 ευρώ. Εφοπλιστική εταιρεία είναι ο ΣΕΓΑΣ;

Ο Γιαννιώτης στον Αυγενάκη ο Διαθεσόπουλος στο ΟΑΚΑ

Πριν από 10 μέρες ο Σπύρος Γιαννιώτης ζήτησε ραντεβού από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Τελικά πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον Γιαννιώτη να ενημερώνει τον υφυπουργό για την προεδρική υποψηφιότητα του στην ΚΟΕ.

  • Την ίδια στιγμή ο Διαθεσόπουλος συνοδευόμενος από Κοζομπόλη, Θηβαίου και Συρανίδη, έκανε τουρ στις πισίνες του ΟΑΚΑ μαζί με τον γενικό συντονιστή των εγκαταστάσεων.

Μια που αναφέρθηκα στην Κοζομπόλη, έμαθα ότι απέσυρε την υποψηφιότητα της από τις εκλογές των World Olympians (παγκόσμιος σύλλογος συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς) καθώς δεν είχε στήριξη. Θα αφοσιωθεί στην υποψηφιότητα της στην ΚΟΕ που δεν αποκλείεται μέχρι το Δεκέμβριο να έχει γίνει… προεδρική.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts