ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο Κ18: Η Εθνική έκανε εύκολα το 2/2

Η Εθνική ομάδα πόλο των κορασίδων έκανε το 2/2 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στο Βελιγράδι και πλέον κόντρα στις ΗΠΑ θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Με έξι τέρματα από τη Σοφία Τορνάρου και τέσσερα από τη Στεφανία Σάντα, η Εθνική επικράτησε 15-5 επί του Ουζμπεκιστάν. Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα, προηγήθηκε 7-3 στο ημίχρονο και στην επανάληψη διεύρυνε τη διαφορά στο σκορ.
Αύριο (03/08) η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ, στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του δευτέρου ομίλου. Οι Αμερικανίδες επικράτησαν 23-2 επί της Ιαπωνίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.
Οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 4-2, 4-0.
ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2,  Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 6, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ (Σαντίκοφ Ακμπάρ): Κονοβάλοβα 1, Γκαβάσλελα, Φομίτσεβα, Γκάπαλιουκ, Γκαμπζαλίλοφ, Αμπντουλχάγεφ 2, Μπερέζινα, Ντολμάτοβα, Γκολστέιν 1, Ουμουρζάκοβα Αχμαντχάνοφ 1,  Λογκούτοβα, Αζίζοβα.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts