LIFESTYLE

Πετρούνιας: Δεχόμουν κατάρες για τη γυναίκα και τα παιδιά μου – Είχαμε χωρίσει για 3-4 μήνες με την Βασιλική

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε πως μετά τη δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, είχε δεχθεί κατάρες για τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, αλλά και για τα παιδιά του.

«Ναι, βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ κατάλαβα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, όχι ως αθλητή, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα», είπε ο Ολυμπιονίκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δέχτηκα την κριτική αναγνωρίζοντας το λάθος μου. Δεν μπορώ να δεχθώ να μου γράφουν κατάρες για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Για εμένα μπορούν να πουν ό,τι θέλουν αλλά να κάθεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να κράζεις…» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε: «Είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα για 3-4 μήνες, είναι δύσκολο να συμβαδίσεις στον πρωταθλητισμό. Η Βασιλική έκανε πρώτη νύξη κι εγώ ένιωθα ότι χρειαζόμαστε χρόνο κι όταν κατάλαβα ότι έχω σοβαρές πιθανότητες να τη χάσω. Στα μισά του καλοκαιριού συνειδητοποίησα έχασα τον στόχο μου χωρίς τη Βασιλική».

NEWSBEAST Source

Related Posts