ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποσό σας επηρεάζει η έλλειψη φορτιστή στα νέα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε πόσο σας επηρεάζει η έλλειψη φορτιστή στα νέα smartphones. Με την Apple να κάνει την αρχή και τις υπόλοιπες εταιρείες αρχικά να τη… trollάρουν, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες θα πάρουν αυτή την ιδέα και θα προσφέρουν λιγότερα περιεχόμενα στο πακέτο.

Την αρχή τελικά έκανε η Xiaomi με το Mi 11, το οποίο όμως στην Κίνα το πουλάει σε δύο εκδόσεις, με τη μία να περιέχει ως επιπρόσθετο έναν φορτιστή GaN 55W. Η Samsung θα είναι η επόμενη εταιρεία που δε θα προσφέρει φορτιστή στα επερχόμενα smartphones της σειράς Galaxy S21, αν και θα δούμε και άλλες… εκπτώσεις, όπως την έλλειψη microSD.

Οπότε, η ερώτηση είναι: πόσο σας επηρεάζει εσάς η έλλειψη φορτιστή στο πακέτο αγοράς των νέων smartphones; Σας ενδιαφέρει, δε σας ενδιαφέρει καν επειδή έχετε ήδη πολλούς ή είναι για εσάς λόγος να απορρίψετε μία συσκευή; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Loading ... Loading …

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts