ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα τον Ιούλιο για Σπανουδάκη-Δουβαλίδη

Το αγωνιστικό πρόγραμμα όσο πάει και γεμίζει ενώ οι αγώνες μπαίνουν σε μία σειρά, με τους αθλητές να σχεδιάζουν το πλάνο τους για τη σεζόν που έχει απομείνει και με πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ήδη οι περισσότεροι αθλητές έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο όπως φαίνεται φέτος θα συγκεντρώσει όλη την ελίτ της Ελλάδας. Χθες ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πως θα διεξαχθούν μερικοί ακόμη αγώνες, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε αρκετά τους αθλητές ενώ προετοιμάζονται για τις πρεμιέρες τους στον ανοιχτό. Η σπρίντερ Ραφαέλα Σπανουδάκη σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει τους αγώνες της, αν όλα πάνε καλά, όπως δηλώνει η ίδια μιλώντας στο Sportsfeed ενώ και ο πρωταθλητής των εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης θεωρεί πως ο χρόνος που έχουν μπροστά τους μέχρι το ξεκίνημα των αγώνων τους είναι μάλλον αρκετός.

Ραφαέλα Σπανουδάκη: Καιρό τώρα λέω ότι μέρα με τη μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα πάντα κάτι θα αλλάζει και αυτό πάντα φαίνεται να είναι θετικό, μέχρι να επιστρέψουμε και στη. πλήρη κανονικότητα. Φρόντισε απ’ ότι βλέπουμε η ομοσπονδία να μας κρατήσει ενεργούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και… τέλος πάντων θέλω πάρα μα πάρα πολύ να αγωνιστώ! Τώρα ειδικά που βγήκαν και επίσημα ορισμένοι αγώνες δε βλέπω την ώρα να τρέξω! Αν όλα πάνε καλά σε ένα μήνα ξεκινάω τους αγώνες και περιμένω και ακόμα τα μίτινγκ του εξωτερικού».

Κώστας Δουβαλίδης: «Ενημερώθηκα ότι θα γίνουν τα Παπαφλέσσεια και τα Σπανίδεια, συν το διασυλλογικό και το πανελλήνιο και το γεγονός πως θα έχουμε έστω δύο αγώνες ακόμη με χαροποιεί. Μόνο θετικά θα μπορούσα να βλέπω μια τέτοια εξέλιξη οπότε όπως το σκεφτόμαστε με τον προπονητή μου θα πάρουμε μέρος σε αγώνες που θα βάλουν εμπόδια. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τους διοργανωτές. Πιστεύω θα είμαι έτοιμος, έχουμε λίγο χρόνο»!

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts