LIFESTYLE

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Ο λόγος που η Κρίστεν Στιούαρτ μετάνιωσε που δέχθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Σπένσερ»

Ο ρόλος της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην πολυαναμενόμενη ταινία του Pablo Larraín «Σπένσερ», η οποία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου, αποτελεί ίσως ρόλο – σταθμό για την καριέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το grunge.com, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο κατά κάποιον τρόπο μετάνιωσε που είπε το ναι στη μεγάλη αυτή πρόκληση, ενσαρκώνοντας στη μεγάλη οθόνη την πολυαγαπημένη πριγκίπισσα του λαού, όπως αποκαλούν πολλοί την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ

Η ταινία «Σπένσερ» διηγείται τον «μύθο» για την τραγική ζωή της λαμπερής πριγκίπισσας της Βρετανίας που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια κοινότητα, για τον άδικο και άδοξο χαμό της σε τόσο νεαρή ηλικία. Η ερμηνεία της Στιούαρτ στην ταινία θα της δώσει, ίσως, την πρώτη υποψηφιότητά της για Όσκαρ, αναφέρει το grunge.com, και μάλιστα στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η σταρ του Χόλιγουντ στα 31 ήταν μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερη από την πριγκίπισσα Νταϊάνα την περίοδο που διαδραματίζεται η ταινία -ακριβώς τη στιγμή που ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάννα με τον πρίγκιπα Κάρολο άρχισε να καταρρέει. Ως παιδί σταρ, η Στιούαρτ έχει, επίσης, βιώσει το πώς είναι να έρχεσαι στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, παρόμοια με τις εμπειρίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Στιούαρτ, μάλιστα, στην Daily Mail, όμως, έχει μετανιώσει που είπε το «ναι» στον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της -τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ

Την εποχή που διαδραματίζεται η ταινία «Spencer», λοιπόν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ήδη μητέρα και οι δύο γιοι της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ταινία. Παρά το γεγονός ότι πέρασε επιπλέον χρόνο με τους ηθοποιούς που υποδύονταν τους δύο πρίγκιπες για να χτίσει τον μητρικό δεσμό που μοιράστηκε η Νταϊάνα με τους δύο γιους της, η Στιούαρτ λέει ότι αυτή η έλλειψη εμπειρίας στη μητρότητα ήταν ο μόνος τρόπος που ένιωσε «απιστία» απέναντι στην πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά την ερμηνεία της.

Παρόλα αυτά, η Στιούαρτ έκανε ό,τι μπορούσε για να καταγράψει πόσο «άθικτη» φαινόταν η Νταϊάνα όταν ήταν με τα παιδιά της, λέγοντας στη Daily Mail «Είναι σαν αυτό το άγριο ζώο που δεν θα τολμούσες να συναντήσεις». Παρά τις επιφυλάξεις της να υποδυθεί μια τόσο διάσημη και πιστή μητέρα, η Στιούαρτ είπε ότι ήλπιζε να καταγράψει τις αντιφάσεις στην καρδιά του χαρακτήρα. «Θα ήταν εύκολο να την κάνω τέλεια και είναι τόσο διασκεδαστικό καθώς ήταν πολύ όμορφη και το μόνο που ήθελε ήταν απλώς οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι», είπε η Στιούαρτ, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι η Νταϊάνα ενσάρκωσε «τον πιο περίεργο συνδυασμό πραγμάτων που δεν πάνε απαραίτητα μαζί», συμπλήρωσε λίγο μετά.

NEWSBEAST Source

Related Posts