ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου συγκεντρώνονται στο Ζάγκρεμπ

Το προτελευταίο Gold μίτινγκ του Continental tour -και το τελευταίο εντός Ευρώπης- θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις 16/9 και όπως φαίνεται θα συγκεντρώσει πλήθος κορυφαίων αθλητών.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως στο συγκεκριμένο μίτινγκ θα δούμε εξαιρετικό αγώνα σφαιροβολίας αφού μερικοί εκ των κορυφαίων θα παραβρεθούν (μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και θα κυνηγήσουν το φράγμα των 23 μέτρων. Οι διοργανωτές όμως έκαναν γνωστό πως και άλλοι… τιτάνες θα συμμετάσχουν αφού οι Ευρωπαίοι δισκοβόλοι θα δώσουν ακόμη έναν ωραίο αγώνα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ντάνιελ Σταλ φυσικά να διεκδικεί ακόμη μία νίκη (έχει συνολικά 16 φέτος εκ των οποίων οι 15 είναι συνεχόμενες καθώς σε έναν αγώνα δεν είχε σημειώσει επίδοση). Η Ολυμπιονίκης του ακοντισμού Σάρα Κόλακ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κριστίν Χουσόνγκ και Νίκολα Ογκροντνίκοβα επίσης. Οι δύο Ουκρανές άλτριες Γιαροσλάβα Μάχουτσικ και Γιούλια Λεβτσένκο θα κοντραριστούν για ακόμη μία φορά ενώ οι Κροάτες θα εκπροσωπηθούν από την Άνα Σίμιτς.

Στα 100μ ο Ραμίλ Γκιουλίεφ θέλει να πρωταγωνιστήσει, έχοντας αντίπαλο τον Αμερικανό Μάικ Ρότζερς, ενώ στα 110μ με εμπόδια ο Γάλλος Πασκάλ Μαρτινότ Λαγκάρντ (χάλκινος στη Ντόχα) θα αναμετρηθεί με τον Βρετανό Άντριου Πότζι (παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού) για τη νίκη. Ο ασημένιος στο παγκόσμιο της Ντόχα Άμελ Τούκα θα τρέξει τα 800μ μαζί με τον νεαρό Σουηδό Αντρέας Κράμερ και τον πρωταθλητή Ευρώπης Αλβάρο ντε Αρίμπα.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts