ΓΕΝΙΚΕΣ

Στην Αθήνα ο Ζελένσκι για το δείπνο ηγετών δυτικών Βαλκανίων – Ουδεμία επιβεβαίωση για λόγους ασφαλείας

Πληροφορίες από διάφορες πηγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανέφεραν ότι είναι πιθανόν να έρθει αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Συμμετοχή στο δείπνο με τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρακαθήσει στο δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους ηγέτες των χωρών των δυτικών Βαλκανίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις του Ουκρανού προέδρου δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Ωστώσο, η Προεδρία της Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε, αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση για την πιθανή έλευση του προέδρου Ζελένσκι στην Αθήνα.

Επίσης, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ηγέτες των βαλκανικών χωρών προστίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, και η συνάντηση που θα έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Μαυροβούνιου,Γιακόβ Μιλάτοβιτς.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

The post Στην Αθήνα ο Ζελένσκι για το δείπνο ηγετών δυτικών Βαλκανίων – Ουδεμία επιβεβαίωση για λόγους ασφαλείας first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts