
Συνεργασία Apple – LG για την ανάπτυξη iPad/MacBook με foldable OLED οθόνες και Ultra-Thin Cover Glass
Παρασκευή, 01/04/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου


Σύμφωνα με έκθεση του The Elec, η Apple συνεργάζεται με την LG προκειμένου να αναπτύξει foldable OLED οθόνες με ultra-thin cover glass για μελλοντικά μοντέλα iPad και MacBook.
Όπως αναφέρει η έκθεση, η LG Display θα προμηθεύσει φέτος στην HP foldable πάνελ 4K OLED 17″ για foldable laptop με οθόνη 11″ όταν είναι κλειστό. Ακόμα, η εταιρεία έχει προμηθεύσει την οθόνη 13,3″ για το Lenovo ThinkPad X1 Fold, αποδεικνύοντας την αυξανόμενη τεχνογνωσία στα foldables.
Σύμφωνα, πάντα, με την έκθεση, η Apple συνεργάζεται με την LG Display «για την ανάπτυξη ενός άλλου foldable πάνελ OLED». Η διαφορά του από τα άλλα foldables είναι πως φέρεται να χρησιμοποιεί ένα ultra-thin cover glass αντί για πολυιμίδιο (polyimide).
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.
ΠΗΓΗ TECHBLOG







