LIFESTYLE

Τζένη Διαγούπη: Γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα με τον Νίκο Μουτσινά

Στην παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου – που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό – ήταν την Τετάρτη (17/11) η χαρισματική Τζένη Διαγούπη. Το «λαμπερό πλάσμα», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, θυμήθηκε στιγμές από τη συνάντησή της με τον Γρηγόρη, στη σειρά το «Κόκκινο Δωμάτιο» και εξήγησε γιατί ποτέ δεν έβαλε νυφικό στην πραγματική της ζωή.

«Δεν έτυχε να μου κάνουν ποτέ πρόταση γάμου. Και εγώ όμως δεν ήθελα να παντρευτώ… Για μένα ευτυχία είναι μικρές στιγμές. Είναι όταν ξυπνάω το πρωί και λέω ‘σε ευχαριστώ Θεέ μου που ξημέρωσα και ξεκινάει μία νέα μέρα. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, και πόσο ευτυχισμένη νιώθει με την πορεία της.

Για την περίοδο που συνεργαζόταν στενά με τον Νίκο Μουτσινά δήλωσε:

Όπως είπε έχουν γράψει μαζί τρία θεατρικά, στα οποία έπαιξε και η ίδια.

Πλέον όμως δεν γράφουν μαζί και η ίδια δεν θέλει να γράψει.

Στην ερώτηση γιατί συνέβη αυτό και δεν γράφουν πια μαζί απάντησε: «Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο».

Πριν μας… «Χαιρετήσει τον Πλάτανο» όμως, πέρασε τις δοκιμασίες τόσο του Γρηγόρη όσο και του μικρού Σπύρου, οι οποίοι έχουν διάθεση για πολύ παιχνίδι μαζί της.

Η ηθοποιός έχει πολύ χαρακτηριστική κόμη -έτσι γεννήθηκε όπως είπε- και ο παρουσιαστής θέλησε να διαπιστώσει ο ίδιος την… υφή τους.

Μάλιστα ο κομμωτής της εκπομπής μπήκε στο πλατό και του έδωσε μία λακ με τον Γρηγόρη να προσπαθεί να εκτελέσει χρέη κομμωτή φέρνοντας σε… απόγνωση την ηθοποιό.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και όταν έφτασε η ώρα για το παιχνίδι με τα ακουστικά, εκεί είδαμε την Τζένη Διαγούπη να δυσκολεύεται με τις λέξεις μέχρι που στο τέλος αγανάκτησε και έβρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είσαι μ… κας; Θέλω να φύγω δεν αντέχω» του είπε κάποια στιγμή.

NEWSBEAST Source

Related Posts