ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο τσάμπιονς λιγκ

Τη Δευτέρα (19/10) θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών για τις δέκα ομάδες που έχουν wild card, στη Ρώμη.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Την ερχόμενη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα μάθει ποιες ομάδες θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη δημοφιλή διασυλλογική διοργάνωση αφού θα γίνει η κλήρωση των 10 ομάδων που έχουν wild card και δεν χρειάζεται να περάσουν από τη διαδικασία του προκριματικού. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των έξι ομάδων (γενικά) ενώ από πέντε θα κληρωθούν τη Δευτέρα. Έπειτα, θα προστεθούν ακόμη δύο ομάδες (μία σε κάθε όμιλο) μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προκριματικών του Νοεμβρίου. Οι αγώνες του βασικού γύρου θα ξεκινήσουν στα μέσα του Δεκεμβρίου και θυμίζουμε πως θα διεξαχθούν σε μορφή bubbles και σε έξι τουρνουά (τρεις φάσεις). Μέχρι στιγμής, η Βουδαπέστη και η Ιταλία έχουν προταθεί να φιλοξενήσουν τα πρώτα τουρνουά σε bubble.

Οι δέκα ομάδες που έχουν wild card είναι οι εξής: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Γιούγκ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιαντράν Μαυροβουνίου (Μαυροβούνιο), Σπαντάου (Γερμανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ανόβερο (Γερμανία).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts