ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το φετινό συνέδριο WWDC 2020 θα είναι ψηφιακό [22 Ιουνίου]

Apple WWDC 2020 Online

Η πανδημία του κορονοϊού έχει γίνει η αιτία ακύρωσης πολλών μεγάλων εκδηλώσεων, όπως τη MWC 2020, η Google I/O 2020, και άλλες. Αρκετές εταιρείες και οργανισμοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα event τους online, και μία εξ αυτών είναι και η Apple που ανακοίνωσε ότι θα κάνει την WWDC 2020 ψηφιακή.

Ένα online event με διάρκεια μία εβδομάδα

Ο Ανώτατος Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Apple, Phil Schiller, ανακοίνωσε ότι η WWDC 2020 θα είναι το μεγαλύτερο keynote που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο τεχνολογικός κολοσσός θα ενώσει την παγκόσμια κοινότητα των 23 και πλέον εκατομμυρίων προγραμματιστών με ένα τρόπου που δεν έχουμε ξαναδεί.

WWDC 2020 invitation

Ο Schiller ανέφερε ότι η WWDC 2020 θα διαρκέσει μία εβδομάδα, θα είναι ψηφιακή, και κατά τη διάρκεια της η Apple θα μοιραστεί με το κοινό όλα τα νέα προϊόντα της, και με τους προγραμματιστές μία σειρά από νέα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ακόμα πιο απίστευτες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι η πρόσβαση στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους του προγραμματιστές, και ότι θα ανεβάσει όπως και κάθε άλλη χρονιά όλα τα σχετικά βίντεο στον επίσημο ιστότοπο της.

Τέλος, μεταξύ άλλων, περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει στην WWDC 2020 το iOS 14, το iPadOS 14, το watchOS 7, και το macOS 10.16.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts