ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ : Ακόμα δεν βγήκε από το νοσοκομείο και… ετοιμάζεται για το δεύτερο debate

Ακόμα… δεν βγήκε από το νοσοκομείο κι ο Ντόναλντ Τραμπ ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας. Ήταν άλλωστε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, πως ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε πάρει στα σοβαρά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, κάτι που έδειξε με την επιλογή του να… κάνει βόλτα έξω από αυτό για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του.

Έτσι, σύμφωνα με το CNN ο αμερικανός πρόεδρος θέλει να συμμετάσχει κανονικά στο δεύτερο debate εν όψει των αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου!

Η τηλεμαχία με τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου και μέχρι τότε πολλά μπορούν να συμβούν. Ωστόσο ο πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να δώσει κανονικά το «παρών».

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανού προέδρου, μιλώντας στο CNN. «Είναι στις προθέσεις του προέδρου να συμμετάσχει», τόνισε συγκεκριμένα, για το debate που θα γίνει στο Μαϊάμι στη Φλόριντα.

«Ναι» και από τον Μπάιντεν, αν οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως»

Νωρίτερα και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είχε δηλώσει πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα τηλεμαχία με τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αν οι ειδικοί σε θέματα υγείας πουν ότι είναι ασφαλές.

Χθες η εκστρατεία Μπάιντεν ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα και του τρίτου τεστ PCR στο οποίο υποβλήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αρνητικό.

Με πλεξιγκλάς το debate των αντιπροέδρων

Όσον αφορά το debate των υποψήφιων αντιπροέδρων, το οποίος είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, αυτό θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τους δυο αντιπάλους να χωρίζονται με πλεξιγκλάς.

Η επιτροπή, μαζί με ιατρικούς συμβούλους, έλαβαν την απόφαση τη Δευτέρα αφού μελέτησαν την αερομεταφερόμενη φύση του ιού και καθώς ο αριθμός των θετικών περιπτώσεων στον Λευκό Οίκο συνέχισε να αυξάνεται.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts