
Φωτιά στον Εβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης
Συνεχίζει να μαίνεται για ένατη μέρα η πυρκαγιά στον Έβρο.
Μήνυμα από το 112 έλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής οι κάτοικοι της περιοχής Λευκίμμη, προκειμένου να εκκενώσουν προς Τυχερό και στα Κασσιτερά να εκκενώσουν προς Σάπες.
«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λευκίμμη απομακρυνθείτε προς Τυχερό. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.
Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
Εάν βρίσκεστε στην περιοχή #Λευκίμμη απομακρυνθείτε προς #Τυχερό
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας
Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) August 27, 2023
Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
Εάν βρίσκεστε στην περιοχή #Κασσιτέρα απομακρυνθείτε προς #Σάπες
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας
Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) August 27, 2023
Την ενίσχυση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων που επιχειρούν στις πυρκαγιές στον Έβρο προανήγγειλε από την Αλεξανδρούπολη απ’ όπου βρίσκεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας, παρέστη σε σύσκεψη ενημέρωσης για την κατάσταση των πύρινων μετώπων στον Έβρο, σε αίθουσα του αεροδρομίου Δημόκριτος.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Έβρου, Στ. Κελέτσης, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Μέτσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Σουφλίου Παν. Καλακίκος καθώς και εκπρόσωπος του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
Οικογένεια Παπασπύρου: Οκτώ δεκαετίες γράφει γλυκές ιστορίες (pics)
Έρχονται έλεγχοι, ξεσκαρτάρισμα και ΦΠΑ στα Airbnb
Μίλτος Αλαμανιώτης: Ένας Βολιώτης στους κορυφαίους πυρηνικούς επιστήμονες των ΗΠΑ
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ
ΠΗΓΗ NEWMONEY


Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
Εάν βρίσκεστε στην περιοχή
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας
Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών





