LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: Συμβιώνω αυτή την περίοδο – Πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης

Στην προσωπική του ζωή, τις λέξεις που έχει αφαιρέσει από το λεξιλόγιο του αλλά και τη νέα του σειρά «Πεφταστέρι» μίλησε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Τετάρτης (11/05) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε πως: «Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα».

Οι λέξεις που δεν χρησιμοποιεί

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην συνέχεια για τις λέξεις που έχει αφαιρέσει από το λεξιλόγιο του. «Τα τρία “π” δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Χάρης Ρώμας παραδέχθηκε πως: «Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος».

Κλείνοντας, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Από τη νέα μου σειρά “Το πεφταστέρι” δεν θέλω να λείπει η Τζόυς Ευείδη, για αυτήν έγραψα τον ρόλο».

NEWSBEAST Source

Related Posts