Χριστίνα Τσάφου: Στεναχωρημένη και αηδιασμένη η ηθοποιός με τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάματος

Στις δύσκολες συνθήκες στο χώρο του θεάτρου οι οποίες επικρατούσαν παλιότερα αναφέρθηκε η Χριστίνα Τσάφου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό MeToo αλλά και στη φίλη της Τζένη Μπότση.
«Κάποιοι από αυτούς ήταν πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης», είπε η Χριστίνα Τσάφου αρχικά και πρόσθεσε: «Στο πρώτο έτος με τον Λαζάνη, είχα πάθει τριχόπτωση. Έπεφταν τα μαλλιά μου από το άγχος, πήγαινα στους γιατρούς. Ήταν πολύ σκληρός κι εμένα κάπως με είχε πάρει. Μπήκαμε 16 παιδιά στο πρώτο έτος και βγήκαμε 8. Τα έκοβαν, τότε δεν καταλάβαιναν. Εγώ ήμουν χωρίς κομμάτι, περίπου τη μισή χρονιά».
Για το ελληνικό MeToo, η Χριστίνα Τσάφου είπε: «Με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με αηδίασαν. Ένα από αυτά το γνώριζα. Η Τζένη Μπότση είναι φίλη μου, μού τα είχε πει. Στην αρχή την κοιτούσα και δεν μπορούσα να την πιστέψω την κοπέλα. Μετά άρχισα να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή δεν μπορούσε το μυαλό μου να το δεχτεί, αλλά το έλεγε η Τζένη. Απογοήτευση μεγάλη, λύπη και χαίρομαι επιτέλους που βγήκαν τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια και μιλάνε».
NEWSBEAST Source







