
Όλα τα χρυσά στην Ελλάδα, επέστρεψε και η Τζένγκο (video)

Όλο το χρυσάφι της ελληνικής αποστολής βρίσκεται πλέον στην Ελλάδας καθώς επέστρεψε και το τελευταίο μέρος της Εθνικής ομάδας με την Ελίνα Τζένγκο να έχει στις αποσκευές της το 4ο χρυσό μετάλλιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου.
Για άλλη μια μέρα, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Μόναχο. Μάλιστα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης πρόσφερε και ένα καινούργιο ακόντιο έχοντας γράψει πάνω «Άμμες δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες» (Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι).
Η Ελίνα Τζένγκο που ξέχασε ότι φορούσε το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της και εξαιτίας του χτύπησαν τα μηχανήματα στον έλεγχο του αεροδρομίου, τόνισε πως ο μεγάλος της στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ο 2024.
ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr








