
Γεωργιάδης: Θα γίνει Επιστρεπτέα 5 και 6 – Εξετάζουμε πληρωμή τόκων για επιχειρηματικά δάνεια

Ο εμπορικός κόσμος θα πάρει τη μερίδα του λέοντος από τα χρήματα των επιστρεπτέων προκαταβολών, επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης
Επιπλέον μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που θα δεχτούν ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα λόγω των ιδιότυπων φετινών γιορτών, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Όπως είπε, «θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα και Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 και Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, που θα λάβει υπόψη της το μεγάλο μειωμένο τζίρο των εορτών, άρα o εμπορικός κόσμος που θα υποστεί την πολύ μεγάλη ζημία από τον τζίρο που θα χάσει, θα πάρει τη μερίδα του λέοντος από τα χρήματα των επιστρεπτέων προκαταβολών».
«Με το νέο ΕΣΠΑ και τους πόρους από το Ταμείο Ανάπτυξης ήδη εξετάζουμε πρόγραμμα πληρωμής των τόκων των ενήμερων επιχειρηματικών δανείων» ανακοίνωσε επίσης.
Διαβάστε ακόμη:
Πότε και πώς θα κινηθεί το λιανεμπόριο – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό
Πάτρα – Πύργος: Φως στο τούνελ του έργου μέχρι τον προσεχή Ιούνιο
Το click away και ο θάνατος του εμποράκου
ΠΗΓΗ NEWMONEY








