Θετική στον κορωνοϊό και η «Ρακέλ» από το La Casa De Papel
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, 10:00
Η Ισπανία είναι η 4η χώρα στον κόσμο πίσω από Κίνα, Ιταλία και Ιράν με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού. Ο αριθμός έχει φτάσει τους 13.900, με τους θανάτους να είναι στους 623 από την πανδημία στη χώρα.
Η σόου μπιζ δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη. Από αθλητές μέχρι μουσικούς και ηθοποιούς, τα μηνύματα ότι επώνυμοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά.
Η σειρά φαινόμενο του Netflix «La Casa De Papel» δεν γλίτωσε από την πανδημία καθώς η ηθοποιός Itziar Ituno, η τηλεοπτική Raquel Murillo διαγνώστηκε θετική.
Μάλιστα το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ανεβάζοντας και μία φωτογραφία της.
Η 4η σεζόν της σειράς θα βγει στον αέρα στις 3 Απριλίου οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
ΠΗΓΗ Γοβα Στιλετο








